CHP'de istifa depremi! Belediye Başkanı görevinden ayrıldı: İhanete uğradım!

Artvin'in Şavşat ilçesi CHP’li Belediye Başkanı Nihat Acar, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

GİRİŞ 21.01.2024 04:54 GÜNCELLEME 21.01.2024 10:17
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Son dakika istifa haberleri: Artvin'de Şavşat ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı Nihat Acar, partisinden istifa etti.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla istifasını duyuran Acar, gerekçe olarak ilçe örgütünü gösterdi. Acar, "Sevgili Şavşatlılar, sevgili basın mensupları, ben bütün bu çalışmaları yürütürken ne yazık ki kendi partimin de ihanetine uğradım. Hem şu anki CHP ilçe örgütü, hem de bir önceki ilçe örgütü tarafından siyasi linçe uğradım. Bir önceki ilçe örgütü beni yalnız bırakmakla kalmadı, defalarca genel merkeze şikayet ederek beni istifaya zorladılar. Üzerime çeşitli siyasi ve toplumsal baskılar kurdular. Her türlü zorluğa karşın halkımıza ve Şavşat'ımıza olan sevgim ve hizmet aşkımdan dolayı hepsini sineye çektim. Ancak, bunca zor, bunca kalıcı hizmetlerden sonra şahsıma yapılan siyasi linç karşısında sessiz kalmamın hem kendime hem aileme hem de beni seven yanımda olan siz değerli Şavşatlılara ihanet olacağını düşünerek, bunca yıl içinde yer aldığım, hizmet verdiğim Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa ettiğimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu zor süreçte yanımda olan arkadaşlarıma, belediyeden çalışma arkadaşlarıma tüm personelime teşekkür ederim. Herkese mutlu ve huzurlu günler dileğiyle saygılarımı sunuyorum” dedi.

Öte yandan, Cumhuriyet Halk Partisi 23 Aralık'ta Şavşat ilçesinde aday belirlemek için yapılan ön seçimde Hakan Gazioğlu, 114 alarak CHP Şavşat adayı olmuştu.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 43
  • Özkan yanmaz 3 ay önce Şikayet Et
    Aday gösterilmeyen hep ihanete uğrar.
    Cevapla
  • Hüseyin Alkan 3 ay önce Şikayet Et
    Birbirinize düştüğünüzde istifa aklınıza geliyor, Pkk nın yasal uzantısı hdp ile birlik olduğunuzda,, 100 yıllık Cumhuriyete son vereceğiz, özerklik gelecek, Statü verilecek diye anlaştık diyen hdp ileri duyuyorsunuz, bunları duyup istifa edeniniz yok, demekki şahsi menfaatler ülke menfaatlerin den daha önemli chp için
    Cevapla
  • Fenasi Kerim 3 ay önce Şikayet Et
    Yasal uzantısını HÜDA-PAR la iş birliği yapanlarda ara çözüm sürecinde ara.
    Cevapla
  • Mehmet 3 ay önce Şikayet Et
    Bugüne kadar nerdeydin
    Cevapla
  • Suleyman 3 ay önce Şikayet Et
    Chp partimidirki istifa etmis.
    Cevapla
  • Hikaye Okuyorsun 3 ay önce Şikayet Et
    Ne için istifa ettin? Yeniden aday göstermedikleri için. Okuyan duyan sanki CHP’nin ilkeleriyle ters düşmüşsün de ondan sanacak. Bugün aday gösteriyoruz desinler koşa koşa partiye dönersin. Ben Şavşatlı olsam bir daha sana asla oy vermem. Chp siyasetçisinin özetisin. Menfaat makam aşkı her şeyiniz. Hizmet aşkı ise…o nedir? Yenir mi içilir mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bedeni eridi, azmi sapasağlam... Ebu Ubeyde’de 200 günde büyük değişim
Yerli uçak gemisinde ilk adım: Türkiye'nin savunma gücünü artıracak...