CHP'de istifa depremi! Belediye Başkanı görevinden ayrıldı: İhanete uğradım!
Artvin'in Şavşat ilçesi CHP’li Belediye Başkanı Nihat Acar, partisinden istifa ettiğini açıkladı.
Son dakika istifa haberleri: Artvin'de Şavşat ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı Nihat Acar, partisinden istifa etti.
Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla istifasını duyuran Acar, gerekçe olarak ilçe örgütünü gösterdi. Acar, "Sevgili Şavşatlılar, sevgili basın mensupları, ben bütün bu çalışmaları yürütürken ne yazık ki kendi partimin de ihanetine uğradım. Hem şu anki CHP ilçe örgütü, hem de bir önceki ilçe örgütü tarafından siyasi linçe uğradım. Bir önceki ilçe örgütü beni yalnız bırakmakla kalmadı, defalarca genel merkeze şikayet ederek beni istifaya zorladılar. Üzerime çeşitli siyasi ve toplumsal baskılar kurdular. Her türlü zorluğa karşın halkımıza ve Şavşat'ımıza olan sevgim ve hizmet aşkımdan dolayı hepsini sineye çektim. Ancak, bunca zor, bunca kalıcı hizmetlerden sonra şahsıma yapılan siyasi linç karşısında sessiz kalmamın hem kendime hem aileme hem de beni seven yanımda olan siz değerli Şavşatlılara ihanet olacağını düşünerek, bunca yıl içinde yer aldığım, hizmet verdiğim Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa ettiğimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu zor süreçte yanımda olan arkadaşlarıma, belediyeden çalışma arkadaşlarıma tüm personelime teşekkür ederim. Herkese mutlu ve huzurlu günler dileğiyle saygılarımı sunuyorum” dedi.
Öte yandan, Cumhuriyet Halk Partisi 23 Aralık'ta Şavşat ilçesinde aday belirlemek için yapılan ön seçimde Hakan Gazioğlu, 114 alarak CHP Şavşat adayı olmuştu.
-
Özkan yanmaz 11 ay önce Şikayet EtAday gösterilmeyen hep ihanete uğrar.Beğen
-
Hüseyin Alkan 11 ay önce Şikayet EtBirbirinize düştüğünüzde istifa aklınıza geliyor, Pkk nın yasal uzantısı hdp ile birlik olduğunuzda,, 100 yıllık Cumhuriyete son vereceğiz, özerklik gelecek, Statü verilecek diye anlaştık diyen hdp ileri duyuyorsunuz, bunları duyup istifa edeniniz yok, demekki şahsi menfaatler ülke menfaatlerin den daha önemli chp içinBeğen Toplam 8 beğeni
-
Fenasi Kerim 11 ay önce Şikayet EtYasal uzantısını HÜDA-PAR la iş birliği yapanlarda ara çözüm sürecinde ara.Beğen
-
Mehmet 11 ay önce Şikayet EtBugüne kadar nerdeydinBeğen Toplam 2 beğeni
-
Suleyman 11 ay önce Şikayet EtChp partimidirki istifa etmis.Beğen Toplam 7 beğeni
-
Hikaye Okuyorsun 11 ay önce Şikayet EtNe için istifa ettin? Yeniden aday göstermedikleri için. Okuyan duyan sanki CHP’nin ilkeleriyle ters düşmüşsün de ondan sanacak. Bugün aday gösteriyoruz desinler koşa koşa partiye dönersin. Ben Şavşatlı olsam bir daha sana asla oy vermem. Chp siyasetçisinin özetisin. Menfaat makam aşkı her şeyiniz. Hizmet aşkı ise…o nedir? Yenir mi içilir mi?Beğen Toplam 15 beğeni