Hüsnü Mahalli'den Özel'e adaylık eleştirisi: Bu konuda Erdoğan'ı takdir etmek lazım

CHP'de bitmek bilmeyen adaylık kavgası siyasetin gündeminde. Özgür Özel'i bir şey değiştirememekle eleştiren muhalif gazeteci Hüsnü Mahalli, aday belirleme süreçlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı örnek gösterdi.

GİRİŞ 22.01.2024 10:29 GÜNCELLEME 22.01.2024 10:30
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Yerel seçim süreci yaklaşırken, CHP'de "değişimin olmadığı değişim" süreci tartışılmaya devam ediyor. İttifak arayışları olan partide adaylık kavgaları da bitmek bilmiyor. 

TELE1'de Namık Koçak'ın konuğu olan muhalif gazeteci Hüsnü Mahalli, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i eliştirdi. Mahalli, "CHP kendini toparlamadı. Kimse kusura bakmasın. Yani Özgür Bey henüz partiyi toparlamadı. Yani umarım en azından 31 Mart'a kadar toparlar. Biz hiç unutmuyorum Özgür Bey seçildiği gün buradaydık. Ben dedim ki maksimum 2 hafta içerisinde toparlaması lazım. Yok yapamıyor. Hala kavga devam ediyor. Şimdi kim bilir ne yapıyor" dedi.

Koçak ise, CHP'de "Onun adamı, bunun adamı" şeklinde adaylık kavgası olduğunu belirtti. 

Gazeteci Hüsnü Mahalli.

"ERDOĞAN'I TAKDİR ETMEK LAZIM"

Koçak'ın eleştirisini onaylayan Mahalli, sözlerine şöyle devam etti: 

Mahalli, sözlerine şöyle devam etti:

"Onun için kimse kusura bakmasın. Bu konuda Erdoğan'ı takdir etmek lazım. Adam madam yok 'bu benim adamım kimsenin adamı değil.' Bütün adaylar il ilçe hepsi Erdoğan'ın adamı. Milletvekili adayları için de geçerli.

"DEĞİŞİM DEĞİŞİM DEDİNİZ DE NEYİ DEĞİŞTİRDİNİZ"

Yani kardeşim değişim değişim dediniz de neyi değiştirdiniz Allah aşkına? Bugün kimse kusura bakmasın CHP'de inanılmaz tartışma var. Biz de biliyoruz bir sürü insanla tartışıyoruz. Abi diyor 'bu nedir yahu!'"

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 62
  • Nazmi baba 3 ay önce Şikayet Et
    Bunların hepsi tırışka ilk konuşmayı demirtaşa Selamla başlarsa olacağı buydu daha beter olun.
    Cevapla
  • Recep YÜKSEL 3 ay önce Şikayet Et
    Koltuk sevdalısı, Koltuk kavgası yapan bir grup insan, uğruna kavga ettikleri koltuk için maymun çarli'yi koysalar seçilecek yerler için kavga ediyor.
    Cevapla
  • +ekrem+ 3 ay önce Şikayet Et
    sayın mahalli sende biliyorsun bu c h p 5 madde bu maddeleri efendileri koydu kimse degiştire mez tasmanın sahibi c h p nin asli sahibi 1 yalan 2 talan 3 algı 4 reklam 5 tiyatro bu kuralların olduğu yerde değişim olmaz c h p ye verilen görev takoz luk
    Cevapla
  • Muhsin 3 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM kainattaki zerrelerin adedi kadar YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA
    Cevapla
  • Burhan Uysal 3 ay önce Şikayet Et
    Bu Rum bizden değil tespitiyle şehit cenazesinden kovulan chpkk Eş Başkanı Özük Özel, pkk siyasi uzantısı Hedep -Dem Parti Eş Genel Başkanları ile CHPkk Genel Merkezi'nde 11 Ocak tarihinde bir araya geldi.CHP'ye İstanbul'da iş birliği ziyaretinde, Hedep - dem'i kırmızı halıyla karşılama skandalı unutulmayacak, binlerce kez yazıklar olsun. Türk milleti sizi affetmeyecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!