Saadet Partisi'nin İBB adayı belli oldu!

Saadet Partisi de İstanbul adayını belirledi. Kulislere düşen bilgilere göre, İstanbul Milletvekili ve aynı zamanda parti sözcüsü Birol Aydın SP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. SP, Aydın'ı pazar günü duyuracak.

GİRİŞ 26.01.2024 07:19 GÜNCELLEME 26.01.2024 10:02
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Birol Aydın'da karar kıldı.

SAADET PARTİSİ İSTANBUL ADAYINI BELİRLEDİ

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi siyasi partiler aday belirleme çalışmalarını hızlandırdı. AK Parti'nin Murat Kurum'u, CHP'nin de Ekrem İmamoğlu'nu duyurmasının ardından Saadet Partisi de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını belirledi.

BİROL AYDIN, KURUM VE İMAMOĞLU'NA RAKİP OLDU

Kulislere düşen bilgilere göre, parti sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Birol Aydın, Saadet Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

PAZAR GÜNÜ RESMİ AÇIKLAMA YAPILACAK

Saadet Partisi'nin, İstanbul adayını 28 Ocak Pazar günü saat 12.00'de Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde yapılacak aday tanıtım toplantısında duyuracağı belirtildi.

BİROL AYDIN KİMDİR?

1969'da Gümüşhane Şiran'da doğan Birol Aydın, lisans eğitimini 1992-1997 yılları arasında Tunus Zeytune Üniversitesi Yüksek İslam Uygarlığı Fakültesi'nde tamamladı. Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği'nin çeşitli kademelerinde görev aldı.

2007-2014 yılları arasında (IYFO) Uluslararası Gençlik Forumu'nda Genel Merkez Yöneticisi olarak görev aldı. 2007'den itibaren (ESAM) Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi'nde, Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Siyaset hayatında Fazilet Partisi Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyeliği, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı ve Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı gibi görevlerde bulunan Aydın, 2006 yılından bu yana Saadet Partisi GİK Üyesidir.

2010-2019 yılları arasında sırasıyla Teşkilat, Tanıtma, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Genel Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüten Aydın, bugün Parti Sözcüsü olarak görevine devam etmektedir.

 
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 73
  • Tiksincler 3 ay önce Şikayet Et
    Bu adamı görünce Aynen camileri işgal edip kimseyi sokmayan yaşlılar geliyor aklıma dini çarpıtıp insanları dinden uzaklaştıran din adına zulmeden tipler
    Cevapla
  • Mert 3 ay önce Şikayet Et
    İstanbulda ihanet etikleri ni söylediler daha ne
    Cevapla
  • mehmet 3 ay önce Şikayet Et
    saadet artık % 0.1 bile oy alamaz
    Cevapla
  • Cahil Birisi 3 ay önce Şikayet Et
    İstanbul'da desteksiz % kaç olduğunuzu göreceğiz. Siz ancak koltuk değneği olursunuz. Diğerlerinin de (6+1) okkasını göreceğiz.
    Cevapla
  • Fatih 3 ay önce Şikayet Et
    Aday olsun da alsın boyunun ölçüsünü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
100 senede 2. defa oyun bozuluyor: Kalkınma Yolu neden bu kadar önemli?
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi