Başkan Erdoğan tam 50 şehirde miting yapacak!

Başkan Erdoğan'ın, seçim beyannamesinin açıklamasının ardından 50 şehirde miting yapması bekleniyor.

GİRİŞ 26.01.2024 08:47 GÜNCELLEME 26.01.2024 09:18
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İstanbul ve Ankara’nın ardından, İzmir ve Eskişehir’in ilçe belediye başkan adayları da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın büyükşehir belediye başkan adayı olarak gösterildiği İzmir’in ilçe adayları yarın tanıtılacak. Bu kapsamda, Erdoğan hem ilçe adaylarının açıklanması hem de şehir hastanesinin açılış töreni için yarın İzmir’de olacak.

Pazar günü ise Eskişehir’e gidecek olan Erdoğan bu şehirde Cumhur İttifakı’nın 14 ilçe adayını duyuracak. AK Parti, İyi Parti’den istifa eden Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu’nu büyükşehir belediye başkan adayı olarak göstermişti. CHP’de ise Yılmaz Büyükerşen’in aday gösterilmemesi sebebiyle dengelerin Cumhur İttifakı lehine döndüğü ifade ediliyor.

Öte yandan, 30 Ocak’ta seçim beyannamesinin açıklanmasının ardından, Erdoğan’ın seçim gezilerine hız vereceği belirtiliyor. Cumhurbaşkanı’nın seçim kampanyası boyunca yaklaşık 50 şehirde düzenlenecek programlara katılması bekleniyor.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • ÜLKER 3 ay önce Şikayet Et
    sonradan partiye dahil olanlar menfaatçidir, hizmeti kendilerine yaparlar.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    İsterki bir milyon miting yapsın emekli memur un seyyanen i vermezse adaylara ve kendine oy moy yooook
    Cevapla
  • Gurbetçi 3 ay önce Şikayet Et
    Ülke gündemi sürekli siyaset olan bizden başka bir ülke yok, çocuklar bile siyaset için birbirine küfrediyor. Demokrasi sokaklara çıkıp bağırmak değildir, insanları koyunlar gibi toplamak değildir. 25 senedir Belçika’da yaşıyorum hiç duymadım görmedim bir siyasi miting. Oy zamanı gelir herkes sessizce oy verir, kimse kimseyi rahatsız etmez.
    Cevapla
  • Rıfkı 3 ay önce Şikayet Et
    Hiç bir mitinge gelmem
    Cevapla
  • Depremzede44 3 ay önce Şikayet Et
    Devlete külfet miting kaldirilmali mitinge harcanacak paralar deprem bölgesine aktarilmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBAN'la vergi kaçıran yandı - Gazete manşetleri
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı