Murat Kurum duyurdu: İstanbul'a 'Siztem' geliyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, 'Siztem'e ilişkin, “İstanbul’u dünyanın en yaşanabilir kentlerinden biri yapmak mümkün. Tüm sorunları çözecek bir sistemle geliyoruz. Birlikte çok şey başaracağız.” dedi.

GİRİŞ 26.01.2024 12:03 GÜNCELLEME 26.01.2024 12:16
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, sosyal medyadan yaptığı açıklamada “İstanbul’u dünyanın en yaşanabilir kentlerinden biri yapmak mümkün. Nasıl mı?” diye sorarak kısa bir film paylaştı. Filme “İstanbul’u dünyanın en yaşanabilir kentlerinden biri yapmak mümkün. Bugün bunu nasıl başarabileceğimizi size anlatmak istiyorum.” sözleriyle başlayan Kurum, “İstanbul dünyanın en kalabalık şehirlerinden biri, sorunları da bu denli büyük. Deprem riskinin getirdiği kaygı, trafikteki kaos, İstanbul’u dengesiz ve karmaşık bir şehir haline getiriyor. Tüm sorunları çözecek bir sistemden bahsediyorum” diyerek yönetim anlayışını anlattı.

Murat Kurum, yayımlanan filmde “Odağında sizin olduğunuz bir sistem kuracağız. ‘SİZTEM İSTANBUL’ hepimizin bugünü ve geleceği için risksiz, çilesiz, endişesiz, trafiksiz, stressiz, eşsiz bir İstanbul için geliştirildi. ‘SİZTEM İSTANBUL’ yaşadığımız şehri, huzurun arttığı bir yere dönüştürecek. Çocuklarımızın yüzüne iç rahatlığıyla bakacağımız bir gelecek sunacak” dedi.

Son 5 yıl içerisinde İstanbul’un sorunlarına dikkat çeken Murat Kurum vatandaşlara “Şehrimizde tek derdi ve konsantrasyonu İstanbul ve İstanbullu olan bir yönetimi yetkilendirelim. Mevcut yöneticilerimize karşı  kente ve hayatımıza ne kattığını sorgulayalım. Temel sorunlarımıza 5 yılda çözüm üretebildiler mi? düşünelim.” diye seslenerek “Birlikte çok şey başaracağız, ilk başarımız bu olacak” mesajı verdi.

Muhalif medya iş yapılmamasına alıştı! Kurum'un vaatlerine inanamadılarMuhalif medya iş yapılmamasına alıştı! Kurum'un vaatlerine inanamadılar

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • isa 3 ay önce Şikayet Et
    ah be başkan adayım trafik sorunu baştan hatalı gibi. Ayazağa-maslak tüneli çok maliyetli olur.ilk önce kolayını yapsanız. büyükderecd.si neredeyse eminönüdenbeşiktaş-levent-ayazağa-sarıyeri birbirine bağlar ve ana trafiği bu yol çeker. alternatif yol olarak eminönü-kağıthane-ayazağa-maslak-bahçeköy-sarıyer hatının sorun vadi ist. da size düşman birileri 4 şeritliyolu tek şeride düşürmüş
    Cevapla
  • Akparti ve adalet 3 ay önce Şikayet Et
    20bin taksi. 40bin şoför. etti 60bin. 60binde eşleri aileleri etti 120bin. Tam 120bin seçmen. Daha İSTOÇ OTOMALL OTOCENTER gibi taksiden geçim sağlayan binlerce firmayı onbinlerce çalışan ve aileleri belki yüzbinlerce. Her firmada en az 25kişi taksi sgk muhasebe Trafik vs takip için çalışıyor. Sn Murat KURUM emin olun KORSAN TAKSİYİ BİTİRME VAADİ bile bu oyları komple kazandırır.
    Cevapla
  • Naif 3 ay önce Şikayet Et
    İstanbul'da günlük 600.000 taksi yolculuğu gerçekleşiyor. Yani 600.000 TANE BİRE BİR MUHABBET ORTAMI. Bence çok ama çok etkili bir propaganda şekli. Otobüs minibüs dolmuş gibi değil. Birebir muhabbet edilen bir yolculuk şekli. Malum. Ülkemizdeki muhabbetlerin %95'i siyaset. Günlük 600.000 çok büyük bir rakam. Aylık falan değil. Günlük 600.000. Olması gerekende HAKSIZ KAZANCIN KALKMASI.
    Cevapla
  • TULPAR 3 ay önce Şikayet Et
    İnşallah hayırlısı ile kazanır ve yönetir.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    murat kurum kazanirsa istanbulda 5 yıl market poşeti zamlanmaz ondan eminim
    Cevapla
  • HAKAN'IN FİKRİ 3 ay önce Şikayet Et
    İstanbul'daki fabrikaları Karadeniz şehirlerine taşıyın nüfus otarafa kaysın 10 milyona düsürün nüfusu o zaman yasanır yoksa boş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Danimarka Kralı, elinde Filistin bayrağıyla protestolara eşlik etti
İsrailli şarkıcı yuhalama seslerinden şarkı söyleyemedi