Hakan Fidan: Büyük bir felaketin gösterisi!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Arnavutluk Dışişleri Bakanı Igli Hasani ile düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Hakan Fidan: Büyük bir felaketin gösterisi!
Hakan Fidan: Büyük bir felaketin gösterisi!
GİRİŞ 29.01.2024 14:32 GÜNCELLEME 29.01.2024 15:19
Bu Habere 129 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Arnavutluk Dışişleri Bakanı Igli Hasani ile düzenlediği basın toplantısında, "Geldiğimiz noktada başka bir trajedi seviyesiyle karşı karşıyayız. İsrail tarafından rehin alınmış milyonlarca Filistinlinin açlık ve katledilme tehlikesi ile karşı karşıyayız. Gazze'ye girilmesine izin verilmeyen insani yardımlar, tıbbi yardımlar içeride büyük bir felaketin gösterisi" dedi. 

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 129
  • durul 2 ay önce Şikayet Et
    İsrail'in dinlerinin emri olarak imân ederek yaptıkları vahşeti, sağ duyuyla hareket etmelerini beklemek ahmaklıktır. Bugün İsrail'de hükümetlerinin yaptıklarına karşı çıkan sivil yahudiler eğer çocuklarının esir düşmesinden ötürü hayatlarından endişe etmeseler ASLA İSRAİL'İN KATLİAMINA KARŞI DURMAZLARDI! Bu gerçeği gözardı etmek saflıktır, unutmayın bazen MERHÂMET, MARÂZ DOĞURUR!
    Cevapla
  • S.v 2 ay önce Şikayet Et
    Evet zaten her savaşa hayır dediklerinde kendi rehinelerinden ve askerlerinden dolayı olduğunu belirttiler.
    Cevapla
  • Murat 2 ay önce Şikayet Et
    Karşılarında sadece masum çocuklar elinde silah dahi olmayan yetişkinler babalar dedeler kadınlar var.bu insanların neslini yok etmek için uğraşan soysuz bir Netanyahu var ve arkasındaki yandaşları.bunlara artık birileri dur demeli .İslam ülkeleri toplanıp gözdağı vermeli israil i oradan geri gönderip Netanyahu idam edilmeli
    Cevapla
  • recep- 2 ay önce Şikayet Et
    21. yy da insanlığa yapılan en büyük ve en canice bir durum ; bu sovuk kış günlerinde yapılan en büyük zulüm israil 'e kim dur diyecek ?? katliam , soykırım , oluk oluk akan kan , vatanları uğrunda şehit düşen masum insanlar. şimdi birde en acısı AÇLIK VE SEFALET bu ne dine , ne kitaba ,ne insanlığa nede vicdan ve merhamete sığmaz
    Cevapla
  • Naci 2 ay önce Şikayet Et
    Allah'ım bir avuç Filistinli mücahitlere görünmeyen melek ordunla yardım eyle Yarabbi
    Cevapla
  • İst 2 ay önce Şikayet Et
    Allahın laneti kafir topluluğunun üzerine yağsın bebek katilleri er veya geç islam kazanacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor-Gaziantep FK! CANLI
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"