Başak Demirtaş DEM'in İstanbul adayı olmak için başvuru yaptı

Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için DEM Parti'den adaylık başvurusu yaptı.

Başak Demirtaş DEM'in İstanbul adayı olmak için başvuru yaptı
Başak Demirtaş DEM'in İstanbul adayı olmak için başvuru yaptı
GİRİŞ 30.01.2024 16:35 GÜNCELLEME 30.01.2024 16:36
Bu Habere 110 Yorum Yapılmış

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken en çok merak edilen şehir kuşkusuz İstanbul. Mevcut belediye başkanı Ekrem İmamoğlu ve en büyük Rakibi Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum'un yarışacağı seçimde DEM'in adayı olarak Başak Demirtaş'ın da yarışacağı belirtildi.

BAŞAK DEMİRTAŞ RESMİ BAŞVURUYU YAPTI

DEM Parti'nin İstanbul, Ankara ve İzmir'de aday çıkarıp çıkarılmayacağı büyük merak konusuydu. Gelen bilgilere göre Başak Demirtaş, bugün resmi adaylık başvurusunu DEM Parti'ye teslim etti.

Tele1'in haberine göre, DEM Parti İstanbul Milletvekili Özgül Saki, Başak Demirtaş’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunu bugün yaptığını açıkladı.

EKREM İMAMOĞLU İÇİN KÖTÜ HABER

DEM Parti önümüzdeki günlerde İstanbul, Ankara ve İzmir'de aday çıkarıp çıkarmayacağına karar verecek. Eğer DEM Parti İstanbul'dan aday çıkarırsa Ekrem İmamoğlu'nun oylarında büyük bir kayıp yaşanması bekleniyor.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 110
  • Sakaryali 2 ay önce Şikayet Et
    En eski parti chp nin dustugu duruma bak gir kendin ne korkuyosun be kardes
    Cevapla
  • CEMAL 2 ay önce Şikayet Et
    Blöf yapıyor. CHP'den daha fazla taviz koparmak için taktik. Haaa CHP yer mi, yer!
    Cevapla
  • Kugy 2 ay önce Şikayet Et
    Blöf
    Cevapla
  • memett 2 ay önce Şikayet Et
    TERÖRİSTLERLE 1 ci derece akraba olanlar KESİNLİKLE ADAY OLAMAZ GÖSTERİLEMEZ bu bir olmassa olmaz kanun yönetmelik maddesi olması lazım
    Cevapla
  • Dalavere 2 ay önce Şikayet Et
    Basit Ekremin kaybedeceğini anladılar ayak yapıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Filistin protestoları 103 yıllık geleneğe damga vurdu! Dikkat çeken ayrıntı kaydedildi..
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi