Akşener: Bizi sansürleyen Saraçhane

CHP'li İBB yönetimi tarafından seçim çalışmalarının sansürlendiğini söyleyen İYİ Parti lideri Akşener, Özel-İmamoğlu'nun eş başkanlığını eleştirdi. Akşener ayrıca Özel'in kendisi hakkındaki açıklamalarına sert tepki gösterdi.

GİRİŞ 31.01.2024 11:04 GÜNCELLEME 31.01.2024 12:36
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"Ana muhalefet partisi de meğer bizden çok rahatsızmış milletimiz için doğru şeyler yapıyoruz demektir. Birileri istiyor ki billboards'suz seçim çalışması yapalım. Bizi sansürlemek isteyen Beştepe değil Saraçhane.

Bilboardlarımız hazırlanıp baskıya gönderildi. Fotoğrafları çekilmiş ve İstanbul'dan şirkete telefon gelmiş. 'Bunları asmayacaksınız, yumuşatın' denmiş. Ankara ve İzmir'de de asılmayacakmış. Sonra da eş başkanlık deyince kızıyorlar, alınıyorlar. Gelen telefon üzerine şirket de korkmuş, tedirgin olmuş.

Çok yakın bir gelecekte bu kepazeliğin ihalesini şirket üzerine yıkarlarsa hiç şaşmayacağız. Çünkü biz zaten şirkete telefon açan fevkalede cebbar arkadaşları kapalı kapılar ardında aslan kesilip, iş yapmaya gelince meydana çıkmaya cesaret edemeyişiyle tanıyoruz zaten.

ÖZEL VE KILIÇDAROĞLU'NA SORU VE SERT TEPKİ: HADDİNİZİ BİLİN!

Siz bilmeyebilirsiniz. 2017'de biz 'hayır' oyu kullanmak üzere kampanya yaptık. Eski genel başkanınız Sayın Kılıçdaroğlu'na gidin sorun. Meral Akşener ve arkadaşlarına CHP 1 liralık yardım yapmış mı? Biliyorum ki cevabı hayır. Sonra partimizi kurduk, nelerle karşılaştık. O dönemde Sayın Kılıçdaroğlu'nun başında buluştuğu CHP ve emrinde olan belediyelerle bize 1 lira yardım yapmış mı? Sayın Kılıçdaroğlu buna cevap vermek zorundasınız. Bu işin peşini bırakmayacağım. Biz sürünürken başımız dimdik gezdik. En fazla aldığımız yardım parasını ödediğimiz belediye salonlarıdır.

2019'da seçim oldu. İstanbul, Ankara, Antalya kazanıldı. Sayın İmamoğlu, Sayın Yavaş, Sayın Karalar ben sizi herhangi bir işle ilgili aradım mı? Bu konunun peşini bırakmayacağım. Herkes haddini bilecek."

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 72
  • Gültepeli bjk 2 ay önce Şikayet Et
    Irak'tan telefonmu gelmişş vahh vahhh
    Cevapla
  • Millimi 2 ay önce Şikayet Et
    Siz haddinizi zamanında bilseydiniz, bizlerin uyarılarına kulak tıkamasaydınız, bu hale düşmeyecektiniz. Gerçeği görmek te ne güzel
    Cevapla
  • AliT 2 ay önce Şikayet Et
    Biliyor musun eski bir türkü vardı kendim ettim kendim buldum sen yaptıklarının cezasını çekiyorsun siz o masayı Erdoğan düşmanlığı üzerine kurmuştunuz Erdoğan Yeter ki gitsin isterse Türkiye batsın diyordunuz şimdi başına gelenlere bak diyormusun kalktığımda keşke o masaya oturmasaydım veya vay be kimlerle ortaklık yapmışım bunlar çekirdek daha neler göreceksin
    Cevapla
  • Temel karabela 2 ay önce Şikayet Et
    Tam 5 sene sozde milliyetci olarak chppkk yi sirtinda tasidin. Neden gelecek secimlerinde yoksun bu millet ihaneti hic unutmaz bunu Senin bilmen lazim
    Cevapla
  • Dervaz 2 ay önce Şikayet Et
    Bunlara destek olma dedik dinlemedin Şimdi böyle olur işte
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti