CHP'de 'olağanüstü kurultay' iddiası! Kılıçdaroğlu'nun 1 Nisan hesapları

CHP'de yaşanan liderlik savaşına ilişkin konuşan gazeteci Fadime Özkan, 1 Nisan’dan sonra yeni bir mücadele, yeni bir olağanüstü kurultaya gitme ihtimalini çok yüksek gördüğünü ifade etti.

GİRİŞ 02.02.2024 10:15 GÜNCELLEME 02.02.2024 10:35
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Yerel seçimlere artık sayılı günler kala bazı illerdeki adaylar da şekillenmiş durumda. Muhalif partiler ise aday belirleme hususunda bir hayli sıkıntı yaşıyor. Sözde değişim naralarının atıldığı CHP'de Özgür Özel'in gelmesiyle birlikte sıkıntıların azalması beklenirken problemlerin daha da arttığı gözlerden kaçmıyor.

KILIÇDAROĞLU'NUN 1 NİSAN HESABI!

CHP'nin içerisinde bulunduğu sıkıntılar 24 TV'de yayınlanan Yağmur Yıldız'ın sunduğu "Temsil Heyeti" programında da masaya yatırıldı. 

CHP'nin kurultaydan hemen sonra üç başlı bir görüntü verdiğini söyleyen Star Gazetesi Ankara Temsilcisi Fadime Özkan, "CHP, 1 Nisan sonrasında yeni bir mücadele, yeni bir olağanüstü kurultaya gitme ihtimalini çok yüksek görüyorum. Kılıçdaroğlu'nun da yeniden genel başkan olmakla ilgili bir hesabı olduğu aşikar" ifadelerini kullandı.

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 9
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    CHP liler ve seçmen Kılıçdaroğlunu istemediğini sanırım çok açık gösterdi bu inat niye ZATEN Türkiye'nin çektiği bütün sıkıntıların temelinde Kılıçdaroğlunun inadı yatıyor
    Cevapla
  • ümit 2 ay önce Şikayet Et
    Eko chp nin başına gececek
    Cevapla
  • sedat 2 ay önce Şikayet Et
    Alevi oyunları bunlar..Ekremi siyasetten süpürecekler,Yenilginin faturasını Özgür'e kesecekler ve hooop Alevi dedemiz Veya dedenin güdümündeki bir Alevi CHP'nin başına..
    Cevapla
  • selim ünlü 2 ay önce Şikayet Et
    Seçilememişsin yıllardır bu inatın niye Yeme derdindeler hepsi insan hizmet umurlarında değil...
    Cevapla
  • Başak 2 ay önce Şikayet Et
    Özgür'e o koltuğu Ekrem emanet etti. Özgür emanetçi bunu kendi de biliyor, dünya alemde biliyor. Ekrem'in uyanıklığı olmasa Özgür nerden Başkan olacaktı. Son düzlükte Ekrem , Özgürü attan atacak kendi dümene geçecek. Bu kaçınılmaz bir son. Öylede böyle..
    Cevapla
  • AhmetY 2 ay önce Şikayet Et
    Ben Özgür Özel olsam kalkmazdım koltuktan, indirebiliyolarsa onlar indirsın.:)))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti yerel seçimlerde neden oy kaybetti? İşte en çok verilen cevap
Troller insanlıktan çıktı: İBB çukurunda ölen çocuk için Ekşi Sözlük'te iğrenç yorumlar