Bu kadarına da pes artık: Belediye Başkanı ödemediği maaşlara zam yaptı!

1 yıldır belediye işçilerinin maaşlarını ödeyemeyen CHP yönetimindeki Edremit Belediyesi Başkanı Selman Hasan Arslan yeni skandala imza attı. CHP'li başkan Selman Hasan Arslan en düşük işçi maaşını 35 bin TL'ye yükselttiklerini açıkladı.

GİRİŞ 04.02.2024 08:33 GÜNCELLEME 04.02.2024 08:54
Bu Habere 125 Yorum Yapılmış

CHP'nin henüz aday belirleyemediği ve işçilerin maaşlarını alamadığı Edremit Belediyesinde şaşkınlık veren bir gelişme yaşandı. İşçilerin maaşlarını yaklaşık 1 yıldan bu yana parça parça ve eksik ödeyen, bu nedenle işçi sendikalarının da yakın takibinde olan Edremit Belediye Başkanı CHP'li Selman Hasan Arslan, sosyal medya hesabından, işçi maaşlarına zam yaptıklarını duyurdu.

İşçi ve aileleriyle adeta alay eder gibi yapılan açıklamada, en düşük işçi maaşının 35 Bin TL'ye yükselttiklerini ilan etti. şuan 22 bin TL olan işçi maaşlarını dahi ödeyemeyen CHP'li Arslan'ın bu açıklamasına tepki yağdı.

"İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİN EMEĞİNİ HER ZAMAN VERDİK" DEDİ

CHP'li Başkan Selman Hasan Arslan yaptığı paylaşımda, "İşçi kardeşlerimin emeklerinin karşılığını her zaman verdik, vermeye de devam ediyoruz. Sabahın ilk ışıklarında çalışmaya koyulan, geç saatlere kadar yağmurda, selde çalışarak evine ekmek götüren kardeşlerimin emeği hiçbir şeyle ölçülemez. Emekçilerimizin daha iyi şartlara kavuşabilmesi için en düşük şirket personeli maaşını 35.000 TL'ye, en düşük kadrolu işçi yevmiyesini de 2.500 TL'ye çıkarıyoruz. Emekçi kardeşlerimize hayırlı olsun" dedi.

Oysa Başkan Arslan, yaklaşık 1 yıldan bu yana emeklerinin karşılığını verdik dediği işçilere maaşlarını tam ve eksiksiz veremedi.

SEÇİM ŞOVU VURGUSU

CHP'li Başkan Selman Hasan Arslan'ın sözde zam müjdesi paylaşımın altına tepki yorumları yağdı. Çok sayıda vatandaş, mevcut maaşları ödeyemeyen Başkan Arslan'ın zamlı maaşları zaten ödeyemeyeceğine vurgu yapıldı.

Bazı vatandaşlar ise, bu açıklamanın "seçim şovu" olduğunu vurguladı. Bazı yorumlarda ise, Başkan Arslan'ın kendinden sonraki Belediye Başkanına zorluk çıkarmak amacıyla zam yaptığını savundu.

KAYNAK: SABAH GAZETESİ
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 125
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    yalancılıkta çok ustalar. chp demek yalan demek. şimdiye kadar makam elde eden chp liler bir çivi çakmadı bu memlekete bir gram faydaları olmadı. bunlara oy verenler de aynı güruhtan. yani terliği başkan adayı yapsalar terliği başkan yaparlar. yazıklar olsun.
    Cevapla
  • salih1159 2 ay önce Şikayet Et
    chp bu başka ne beklenirki,adamlar birde dalga geçiyor,bunlara ar damarı çatlamış derler ar.ahlaksız adam çalışanın parasını pavyonda yeme de adamların hakkını öde.
    Cevapla
  • Osmanlı Başkenti 2 ay önce Şikayet Et
    Niye bu zihniyetin hepsi birbirine bu kadar çok benziyor sima olarak yani? Kardeş akraba falan gibiler.........
    Cevapla
  • Orhan Kaptan 2 ay önce Şikayet Et
    Nasılsa ödenmiyor Seçim yatırımı insan yüz bin yapar yahu
    Cevapla
  • Akin 2 ay önce Şikayet Et
    Edremit layiktir layik kalacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
100 senede 2. defa oyun bozuluyor: Kalkınma Yolu neden bu kadar önemli?
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!