Naci Görür duyurdu! Murat Kurum'dan sürpriz teklif

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı canlı yayında AK Parti İBB adayı Murat Kurum'un teklifini açıkladı.

GİRİŞ 05.02.2024 18:39 GÜNCELLEME 05.02.2024 18:40
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı FOX TV canlı yayınında Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi adayı Murat Kurum'un kendisine danışmanlık teklif ettiğini belirtti.

Görür, "Bu bir hayat meselesi. Her şeyden önce ülkenin beka meselesi. Eğer biz bu depremlerle ilgili gerekeni yapmazsak, hele ki Marmara Bölgesi deprem nedeniyle yıkılır, ekonomik açıdan çökerse, Türkiye’nin ekonomik bağımsızlığı ve siyasi bağımsızlığı da tehdit altına girer. Omuz omuza, kol kola el birliği ile ülkemizi depreme hazırlamalıyız" şeklinde konuştu.

'DEPREM ÜLKENİN BEKA MESELESİ'

Murat Kurum'un kendisine danışmanlık teklif ettiğin belirten Görür şöyle devam etti:

"Göreve geldiğimiz takdirde ülkeyi depreme dirençli yapacak her türlü çalışmanın içinde olacağız dediler. Sayın Kurum, bana danışmanlık teklif etti. Bu bir hayat meselesi. Her şeyden önce ülkenin beka meselesi. Eğer biz bu depremlerle ilgili gerekeni yapmazsak, hele ki Marmara Bölgesi deprem nedeniyle yıkılır, ekonomik açıdan çökerse, Türkiye’nin ekonomik bağımsızlığı ve siyasi bağımsızlığı da tehdit altına girer. Omuz omuza, kol kola el birliği ile ülkemizi depreme hazırlamalıyız."

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Mehmet Turgut 2 ay önce Şikayet Et
    sayın Murat Kurum inşaallah İmamoğlu nun eşdeğeri bu adama itibar etmez. Ülkede daha değerli bir sürü deprem bilimci hocamız var
    Cevapla
  • meraci83 2 ay önce Şikayet Et
    Söz konusu milli bir mesele olunca bir bilim insanına yakışan davranış, ideolojik körlüğü bir kenara atıp o çalışmanın içinde bulunmasıdır. Bunu yapmayan kişiliklere bilim insanı demek dahi bilime hakarettir.
    Cevapla
  • abdulkadir 2 ay önce Şikayet Et
    Allahım yardımcımız olsun bir büyük depremi daha nasıl kaldırır bu ülke bilemiyorum.yalnız depremler durup dururken olan bir durum değil.kendimize gelmemiz gerek
    Cevapla
  • Başak 2 ay önce Şikayet Et
    Murat KURUM İstanbul için büyük bir şanstır. Ekibini liyakatlı insanlardan kurarsa mutlaka başarılı olur.
    Cevapla
  • Başak 2 ay önce Şikayet Et
    Naci hoca alanında son derece iyi bir bilim insanıdır. Reklama filan ihtiyacı yok adamın derdi ülkeyi depreme hazırlayıcı somut bir şeyler yapmaktır. Bu anlamda partiler üstü bir pozisyonda çabalıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri