Yeniden Refah Partisi 2’si büyükşehir 80 belediye başkan adayını daha açıkladı

Yeniden Refah Partisi’nin 2’si büyükşehir, 9 il ve 69 ilçe ve belde belediye başkan adayı olmak üzere 80 belediye başkan adayı daha açıklandı.

GİRİŞ 06.02.2024 11:34 GÜNCELLEME 06.02.2024 12:30
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

Yeniden Refah Partisi, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 80 belediye başkan adayını daha açıkladı. Partinin genel merkezinde düzenlenen ve Genel Başkan Fatih Erbakan’ın da katıldığı aday tanıtım töreninde 2’si büyükşehir, 9 il ve 69 ilçe ve belde belediye başkan adayı daha açıklandı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak İnşaat Mühendisi Ümit Özkurt, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı ise Serdal Bulut olarak açıklandı.

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 81
  • MEHMET 43 2 ay önce Şikayet Et
    Memleket partisi değilde, menfaat partisi olduğu ortaya çıktı. Allah biliyor ya, belediye meclislerine Yeniden refaha verecektim, bu saatten sonra günahıma dahi vermem.
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    ne derseniz deyin ne yaparsanız yapın kime oy verirseniz verin , istikameti reis çizdi Allahın izniyle bundan sonra eski türkiye yok ,kime oy verirseniz verin hepsi onun çizdiği yoldan yürüyecek he yürümedimi 5 sene hükümet olursunuz önce Allah sonra bu milletin feraseti var bazıları daha acı reçeteleri yaşamadan elindekinin kıymetini bilemez ....
    Cevapla
  • ahmet selami demir 2 ay önce Şikayet Et
    Saltanat mı bu anasını satayım. Rahmetlik babası iyi bir lider di bu da onun ekmeğini yemeye çalışan zavallı gibi
    Cevapla
  • Saltanat tabi 2 ay önce Şikayet Et
    Sadece bunu görme çoğu öyle değil mi, partiler aile şirketi gibi..
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    nasil kazancaktı peki?
    Cevapla
  • ben 2 ay önce Şikayet Et
    bu adam kendini dev aynasında görüyor galiba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yine başıboş sokak köpeği saldırısı! Dehşete düşüren o anlar kameralara böyle yansıdı
Türkiye'den 36 milyar TL'lik görüşme! ABD'den açıklama geldi