"Erbakan'ın partisini kapatanlar, Yeniden Refah'ı övüyor"

Yeniden Refah'ın aday çıkarma kararını değerlendiren Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Burhan, "Erbakan'ın partisini kapatanlar Yeniden Refah Partisi'ni övüyor" dedi.

GİRİŞ 06.02.2024 12:36 GÜNCELLEME 06.02.2024 12:45
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

Yeniden Refah Partisi; İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere büyükşehir ve illerde aday çıkarma kararı aldı. 

Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın kararıyla ilgili dikkati çeken değerlendirmelerde bulundu. 

Son dakika: Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan 'ittifak' kararını açıkladı!Son dakika: Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan 'ittifak' kararını açıkladı!

TV100'de Taksim Meydanı Programına katılan Burhan, "Erbakan'ın partisini kapatanlar Yeniden Refah Partisi'ni övüyor" dedi. Burhan, şunları söyledi:

"28 Şubat döneminde Erbakan hocayı boncuk boncuk terleten bir kadro bugün Fatih Erbakan güzellemesi yapıyor. Şimdi Fatih Erbakan güzellemesi yapan CHP'ye yakın medya ve siyasetçiler, 28 Şubat sürecinde Erbakan'ın partisi kapatılırken “Anıtkabir'de boncuk boncuk terledi” diye manşetler atılırken, hükümet devrilirken Doğru Yol Partisi bölünürken, niçin demokrasi adına o zaman Erbakan’a sahip çıkmadılar? İşte samimiyet testi burada. Madem Necmettin Erbakan'ı bu kadar seviyordunuz niçin o zaman, destek olmadınız? Hükümet devrildi Parti kapatıldı. İşte AK Parti tabanı da muhafazakar taban da bunu unutmadığı için Yeniden Refah Partisine bu noktada şerh düşüyor."

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 81
  • Uzman 2 ay önce Şikayet Et
    Benim seçimlerde 3 kriterim vardır. 1- Mutlaka sandığa giderim. Oy ver(me)mek mesuliyettir. 2- Sağ tarafta en güçlü partiye oy veririm. Ölü oy, artık oy riski olmaz. Barajı aşamayacak partilere ve siyasetçilere sevsem bile oy veremem 3- Seçimden sonra da siyaset, siyasi parti ve siyasetçilerden beklentim olmaz. Çalışırlarsa ne âlâ. Her şeyi Allah'tan bekleyeceğiz, ondan isteyeceğiz.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    CHP'liler memnunsa Erbakan hüsrana uğrayacak demektir. Geçtim seçimi, oyu falan da millet teveccüh göstermişti, sevmeye başlamıştı, doğruları konuşup mantıklı davranıyordu. şimdi hepsini bi kalemde silip atmış olacak. milletin gönlünden düşecek. kazanamayacağını bildiğin halde aday göstermeye değer miydi ?sonunda anlayacak ama iş işten geçmiş olacak
    Cevapla
  • Vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    ya arkadaş azıcık akıllı adamsan, biraz da babanın oğluysan kazanamayacağın yerlerde özellikle büyükşehir ve büyük ilçelerde aday çıkarmaz ve Cumhur İttifakında kalırsın...milletin çıkarı, şahsi veya parti çıkarlarının önünde gelmelidir. bugüne kadar seni böyle gördük. yok öyle değilse senden Mücahit falan olmaz bilesin
    Cevapla
  • Osman 2 ay önce Şikayet Et
    büyük hata yapıyorsun. sana olan teveccühü yanlış yorumluyorsun. kararından dönmezsen oy oranın bu seçimde düşecek ve gerçek kapasiten ortaya çıkacak. İttifakta aldığının yarısını bile alamayacaksın. kaldı ki hangi sebeple olursa olsun babana zulmetmiş CHP'nin ekmeğine yağ sürecek, vatan millet düşmanlarını sevindirecek hiçbir hareket masum ve iyi niyetli olmaz, lekesi çık-maz...
    Cevapla
  • Eksper 2 ay önce Şikayet Et
    süreç seni yanıltmasın Müco. babandan kalan parti mirası, mantıklı ve doğru konuşmaların, şahsi menfaatler yerine milletin çıkarını düşünüp ittifak ettiğin için sana teveccüh gösterildi. şimdi ise bütün her şeyi terse çevirip, düşmanları sevindireceksin. muhalefet senin kararından dolayı mutlu ve sevinç çığlıkları atıyorsa bir daha düşün, hatta kendinle baş başa kalıp çok iyi düşün derim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan'la yarışıyor - 27 Nisan günün gazete manşetleri
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması