Eski basın danışmanı açıkladı: Erdoğan, CHP'li belediyeye yardım etti!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde basın danışmanlığını yapan Ahmet Tezcan, Başkan Erdoğan'ın CHP'nin elinde bulunan bir ilçeye belediye başkanının isteği üzerine yardım ettiğini açıkladı.

Eski basın danışmanı açıkladı: Erdoğan, CHP'li belediyeye yardım etti!
Eski basın danışmanı açıkladı: Erdoğan, CHP'li belediyeye yardım etti!
GİRİŞ 08.02.2024 06:15 GÜNCELLEME 08.02.2024 07:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başkan Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde basın danışmanlığını yapan Ahmet Tezcan, 24 TV ekranlarında daha önceden hiç anlatmadığı anısını paylaştı. Tezcan o dönem Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP'nin elinde bulunan bir ilçeye belediye başkanının isteği üzerine yardım ettiğini söyledi.

Öte yandan Tezcan, söz konusu belediye başkanının bu olayın basına sızdırılmamasını yoksa parti içerisinde sorun olacağını rica ettiğini de belirtti.

Başkan Erdoğan'ın eski basın danışmanlarından Ahmet Tezcan, 24 TV'de Murat Çiçek'in sunduğu 'Açık Görüş' programında çok önemli bir bilgi paylaştı.

BELEDİYE BAŞKANI BASINA SIZMAMASINI SÖYLEDİ!

Başkan Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde gittiği bir tatildeki ekip içerisinde yer aldığını belirten Tezcan, "Erdoğan yılbaşı tatili için Gökova'ya tatile gitmişti. Ben de onunla birlikteydim. Çevredeki tatil ilçelerinden biri adını söylemeyeceğim. Erdoğan ile görüşmek istedi. Geldi, ziyaret etti. İçindeki problemleri anlattı. Tayyip Bey hemen talimat verdi. Giderken de o belediye başkanı benden özellikle rica etti. 'Lütfen basının haberi olmasın parti içerisinde büyük sıkıntı olur' dedi. " ifadelerini kullandı.

Tezcan sözlerini şöyle sürdürdü:

Bir belediye başkanı o ülkenin başbakanı ile görüşemeyecek mi yani farklı bir partiden diye. Benim şahitliğimde yaşanan bir olay. Ben Tayyip Erdoğan'ın parasal olarak kıstığına asla inanmam.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Burak 2 ay önce Şikayet Et
    Çok önemli bir açıklama yaptı. Çok memnunuz. Aynen katılıyorum.
    Cevapla
  • Baybars 2 ay önce Şikayet Et
    Çok önemli bir açıklama. Kesinlikle katılıyorum. Çünkü uyuyorduk. Acaba neden halka yardım etmiyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!