Erdoğan Adıyaman adaylarını açıkladı! Çok önemli enflasyon mesajı

Son dakika haberi! Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Yenimahalle Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Adıyaman İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 08.02.2024 15:24 GÜNCELLEME 09.02.2024 11:03
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

AK Parti'nin 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Adıyaman'daki 8 ilçeden gösterdiği belediye başkan adayları belli oldu.

BESNİ - REŞİT ALKAN

ÇELİKHAN - MUSTAFA BULUT

GERGER - ERKAN AKSOY

GÖLBAŞI - HAKAN TOYDAŞ

KAHTA - MEHMET CAN HALLAÇ

SAMSAT - HALİT FIRAT

SİNCİK - MEHMET KORKUT

TUT- ERCAN ÖNCEBE

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Adıyaman'da yaklaşık 32 bin konutumuzun yapımı devam ediyor. Hedefimiz deprem bölgesinde 2 ay içinde 75 bin konutun teslimini yapmaktır. Biz tutamayacağız sözü vermeyeceğiz. Adıyaman'ımızın bize olan güvenini boşa çıkarmayacağız. Mevlam ülkemizi, milletimizi her türlü afetten muhafaza buyursun diyorum.

Bugün Adıyaman'a aynı zamanda teşekkür borcumuzu ödemek için geldik. 14-28 Mayıs seçimlerinde Adıyaman bizi bağrına bastı. 

Adıyaman 6'lı masa denilen proje yapının yalan siyasetine fırsat vermedi. Bunların oyunlarına gelmedi. Adıyaman'ın doğru ve basiretli bir tercih yaptığını görebiliyoruz.

"BİZANS OYUNLARINA ŞAHİT OLUYORUZ"

Yere göğe sığdıramadıkları zatın bugün adının anılmasına tahammül edemiyorlar. Seçim faturasını bir kişiye kestiler. Cumhurbaşkanı adaylarının yanında kim varsa hepsini diskalifiye ettiler. CHP ve ortaklarının arasındaki kavga bitmedi. CHP'li vatandaşlarımızın umutlarını kıran Bizans oyunlarına şahit oluyoruz.

Adıyaman 14-28 Mayıs seçimlerindeki ferasetli tavrıyla buna dur demiştir. Adıyamanlı kardeşlerimiz sadece kendi istikballerini değil 85 milyonun da geleceğini kurtardı. Altın değerinde bir 5 yıl daha kazandırdınız.

"CHP'NİN ÇÖZÜM ÜRETME DERDİ YOK"

Devletimizin tüm imkanlarını zorlama pahasına olsa da depremzede şehirlerimizi yeniden ayağa kaldıracağız. CHP yönetiminin ülkenin ve milletin sorunlarına çözüm üretme gibi bir derdi yok. Bunlar kariyer peşinde koşan kifayetsiz muhterislerdir. Biz insanımızın, çiftçimizin sıkıntılarını nasıl çözeriz bunlarla uğraşıyoruz.

"BİZİM GÜNDEMİMİZDE ENFLASYONLA MÜCADELE VAR"

Son dönemde üzerimize salınan terör örgütlerinin başını nasıl ezeriz bunun mücadelesini veriyoruz. Bizim hedefimizde ülkemizi, bölgesel ve küresel krizlerin çözümünde anahtar konuma getirmek var. Bizim gündemimizde insanlarımızın canını yakan hayat pahalılığı ve enflasyonla mücadele var. Bizim gündemimizde ülkemizi lideri ülke yapmak var. Bunun dışında  bir saikle hareket etmeyi kendimize zul sayıyoruz. Biz iş yapmanın eser ortaya koymanın, 85 milyonun dertlerine derman olmanın peşindeyiz.

"BELEDİYECİLİKTE BİZİMLE YARIŞABİLECEK YOK"

Genel seçimlerde elde ettiğimiz avantajla mahalli idareler seçimlerinde zafer elde edeceğiz. AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak planlarımızı çoktan yaptık. Hangi ilin hangi sorunları var tespit ederek plan ve projelerimizi belirledik. Seçim beyannamemizi kamuoyumuzla paylaştık. Sadece sorunlara odaklanarak değil, vizyoner projelerle milletimizin huzuruna çıktık. Belediyecilikte Cumhur İttifakı ile yarışabilecek hiçbir babayiğit yoktur. Hizmet ve eser siyasetinde bizimle aşık atabilecek çıkmadı. Rakiplerimizin çapsızlığından güç devşirenlerden olmadık." 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 51
  • Reis Fatih Erbakan* 2 ay önce Şikayet Et
    doğu ve güneydoğuda yeniden refah partisinin il ve ilçe kazanma potansiyeli yüksek van,bitlis ve muş da kıyasıya mücadele olacak.
    Cevapla
  • gökdereli 2 ay önce Şikayet Et
    Kamudaki israfı kesin herkes kendi masrafını karşılasın yeterince maaş alınıyor zaten 10000 tl alan emekliyi güçlendirin
    Cevapla
  • Cemaldemir 2 ay önce Şikayet Et
    Kamuda tasaruf yapilmadikca akaryakit fiyatlari düsmedikce Enflasyon düsmez
    Cevapla
  • Memur 2 ay önce Şikayet Et
    3600 ekgöstergede ali cengiz oyununa gelmesin
    Cevapla
  • Yarkan 2 ay önce Şikayet Et
    Inşaallah sn baskanimiz erdogan inşaallah tükiye ekonomisini biran once düzeltirsiniz enflasyonu duzeltirsiniz yatırım uretim istihdama geçersiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!