Halk TV'de haddi aşan sözler! AK Parti seçmenine hakaretler savurdu...

CHP'nin fonladığı Halk TV'de yine büyük bir skandala imza atıldı. Halk TV'de yorumculuk yapan İbrahim Kahveci, AK Partililere hakarette bulundu. Kahveci, AK Partililere "Koyun sürüsüne dönmüşler" şeklinde çirkin ifadeler kullandı.

GİRİŞ 09.02.2024 06:51 GÜNCELLEME 09.02.2024 11:49
Bu Habere 292 Yorum Yapılmış

31 Mart Yerel Seçimlerine iki aydan az bir süre kaldı. Türkiye sandık başına giderek yerelde tercih ettiği adaylara oyunu verecek.

KİRLİ PAZARLIKLAR DEVAM EDİYOR

14 ve 28 Mayıs Genel Seçimleri'nde gerçekleşen kirli pazarlıklar ise Yerel Seçimler için de sahneye konulmaya başlandı. Özellikle DEM Parti ve CHP arasındaki sıkı pazarlık devam ediyor.

PKK'DAN CHP VE DEM'E İTTİFAK MESAJI

Terör örgütü PKK'dan da "İttifak" ısrarı bir kez daha tekrarlandı. Terör örgütünün siyasi uzantısı DEM Parti ve CHP'ye seslenen PKK elebaşlarından Mustafa Karasu "Birlikte hareket edin" talimatı verdi.

TERÖR ELEBAŞI: BİRLİKTE HAREKET ÇOK ÖNEMLİ

Terör örgütünün kanalına açıklamalarda bulunan elebaşı Karasu, "Türkiye demokrasi güçleri ile ittifak içinde olmak, onlarla birlikte hareket etmek çok önemli" dedi.

HALK TV'DE EKRANLARINDA YİNE HADDİ AŞAN SÖZLER

İşte bu süreçte CHP'nin fonladığı Halk TV yine bir skandala imza attı. Milli iradeye yönelik hazımsızlığının sık sık gözler önüne serildiği Halk TV'de küstah ve haddini aşan bir sahne daha yaşandı.

KAHVECİ'DEN TEPKİ ÇEKEN SÖZLER

Canlı yayında konuşan Halk TV yorumcusu İbrahim Kahveci, AK Partililere açık açık hakaret etti. Kahveci "Koyun sürüsüne dönmüşler" diye konuştu.

Kahveci'nin bu sözleri büyük tepki çekti.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 292
  • Seda 2 ay önce Şikayet Et
    Hadi ya, kim koyun terlıge oy veririz diyen sizsiniz. Hadsiz vatan haini. Hırslarından gozlerı donuyor. Hem hain hem cahıl
    Cevapla
  • Bingöllü 2 ay önce Şikayet Et
    O kadar boş insanlar ki. İşleri gücleri ayrımcılık,
    Cevapla
  • vatanını seven 2 ay önce Şikayet Et
    Sizin gibi kanı bozuk değiliz terorist bir yapının içinde değiliz yolumuz ve tarafımız bellisizingibi ruhumuz tatılmadıpislik herifler hey gidiadalet savcılar hey.nerdesizni duymaz oldunuz görmez oldunuz bu korkunuz ney acaba.
    Cevapla
  • TAŞUCUNDAN 2 ay önce Şikayet Et
    yenişafak ta ajanmıydın haram olsun aldıkların
    Cevapla
  • DYR 2 ay önce Şikayet Et
    Madem öyle; bu durumda, yaklaşık 20 ya da 25 yıldır başarısızlığa rağmen sürekli aynı partiye (chp) ve aynı adama (kk) oy verenlere ne deniyor)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Deprem uzmanlarından Hakkari uyarısı: Aktif fay tespit edildi
Yunanistan'ı korkutan gelişme...Türkiye'yi durdurmak için rekor bütçe