AK Parti 51 ilin ilçe adaylarını açıklayacak

Yerel seçimler için aylar öncesinden hazırlıklara başlayan AK Parti'de, tüm çalışmalar neredeyse tamamlandı. AK Parti, büyükşehir ve il belediye başkan adaylarının ardından bugün son olarak 51 ilin ilçe belediye başkan adayını açıklayacak.

GİRİŞ 10.02.2024 08:30 GÜNCELLEME 10.02.2024 12:09
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Yerel seçim hazırlıklarını tüm hızıyla tamamlayan AK Parti, büyükşehir ve il belediye başkan adaylarının ardından bugün de 51 ilin ilçe belediye başkan adaylarını açıklayacak.

AK Parti'nin tüm belediye başkan adayları 10 Şubat Cumartesi itibarıyla tanıtılmış olacak. AK Parti, aday belirleme sürecini titiz bir çalışma ile noktaladı.

Başkan Erdoğan her aday için ince eledi sık dokudu, partiye 18'inci zaferi getirecek Türkiye Yüzyılı'nın yerel yönetim kadrosunu oluşturacak isimler belirlendi.

Listelerin tamamlanmasının ardından adaylar açıklanmaya başladı. Seçim hazırlıklarında sona gelindi. İlçe belediye başkan aday tanıtım toplantıları bugün sona eriyor. Aday tanıtımlarının ardından sahada projeler yarışacak.

Sabah'ta yer alan habere göre; AK Parti'nin seçim beyannamesinde çizilen yol haritası her ilin kendi dinamik ve ihtiyaçlarına göre vaatlere dönüşecek.

 

 

 

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Reis 3600 ek gösterge sözünüzü bekliyoruz size guvenimiz tam reis
    Cevapla
  • Eyüp Bilir 2 ay önce Şikayet Et
    EYT den emekli olarak söylüyorum, Dünyada yaşanan ağır ekonomik buhran yaşandığı dönemde, asrın felaketinin ağır ekonomik faturasına rağmen EYT sözünü tutan Cumhurbaşkanıma sonsuz teşekkürler, yaşadığım sürece desteğim size.
    Cevapla
  • Serhat altay 2 ay önce Şikayet Et
    Akparti nin içine sızmış çıkar grupları ve yanlış İTTİFAK adaycıklarının zararı olabilir şikayetler var..
    Cevapla
  • Eyüp Bilir 2 ay önce Şikayet Et
    EYT den emekli olarak söylüyorum, Dünyada yaşanan ağır ekonomik buhran yaşandığı dönemde, asrın felaketinin ağır ekonomik faturasına rağmen EYT sözünü tutan Cumhurbaşkanıma sonsuz teşekkürler, yaşadığım sürece desteğim size.
    Cevapla
  • Sıtkı yozgat 2 ay önce Şikayet Et
    Allah rızası için şatafata ne gerek israf haram değil mi ya ülke ne hale geldi birtek ben mi böyle düşünüyorum veya bizmi sıkıntı çekip dardayiz,dünya açlıktan susuzluktan ölüyor böyle Müslümanlık olmaz ben sizin inandığınıza inanmıyorum Allah ıslah etsin gösteriş ria kibirden Müslüman olmazzzzzzzzz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Konya'da korkunç ihmal: Çocuklar düğünde havaya ateş açtı
İlber Ortaylı'dan skandal Ayasofya sözleri: Namaz kılmak için gudubet bir bina