Başkan Erdoğan'dan son dakika açıklamaları! 'Müjdeye dikkat' deyip rakamı duyurdu...

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'taki Madenci Anıtı'nda düzenlenen ilk yerel seçim mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Zonguldak ilçe belediye başkan adaylarını da açıkladı.

GİRİŞ 10.02.2024 15:30 GÜNCELLEME 10.02.2024 15:32
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart’taki yerel seçimlere 49 gün kala mitinglere başladı. Erdoğan ilk mitingini Zonguldak’ta gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, enerjide tam bağımsızlığı yakalamanın Türkiye’nin en önemli hedefi olduğunu söyledi.

Zonguldak’ı kömürden sonra doğalgaz için de önemli bir merkez haline getireceklerini söyleyen Erdoğan, "Gabar'daki petrol kuyumuzun günlük üretimi müydeye dikkat, bugün itibariyle 35 bin varili geçti." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yıl sonu için hedefin 100 bin varil olduğunu açıkladı.

Erdoğan daha sonra AK Parti’nin Zonguldak’ın ilçelerindeki belediye başkan adaylarını açıkladı.

İşte AK Parti'nin Zonguldak ilçe belediye başkan adayları adayları;

ALAPLI: Recep Ocak
ÇAYCUMA: Bünyamin Bostancı
DEVREK: Özcan Ulupınar
EREĞLİ: İbrahim Sezer



GÖKÇEBEY: Erkan Soner Kodaman
KİLİM: Kamil Altun
KOZLU: Ali Bektaş

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde;

Sizleri muhabbetle selamlıyorum. Genciyle yaşlısıyla, kadını ve erkeğiyle tüm Zonguldaklı kardeşlerimizi hürmetle selamlıyorum. 

Miting alanımız büyümüş, genişlemiş. Yeni meydanımız şehrimize çok yakışmış.

Zonguldak ile aramızdaki sevda büyümüş, siz bize böyle sahip çıktığınız sürece kimse bizi yolumuzdan alıkoyamaz.

DOĞALGAZ İNDİRİMİ NİSAN AYINA KADAR DEVAM EDECEK

9 ay önce 20 Nisan tarihinde gelmiştim. Karadeniz doğalgazını resmen devreye almanın gururunu yaşamıştık. Ücretsiz doğalgaz desteğimizi sürdürüyoruz. İlk ay konutlardan hiçbir ücret almadık. Vatandaşlarımızın doğalgaz faturasını biz ödedik. 11 ay boyunca konutlarda kullanılan 25 m3'lük doğalgaz bedelinin bilabedel olacağını söyledik. Bu uygulamayı Nisan 2024'e kadar devam ettireceğiz.

Kendi gemilerimizle sismik arama çalışmaları devam ediyor. Zonguldak'ı kömürden sonra doğalgazın merkezi haline getirmekte kararlıyız. Enerjide tam bağımsızlığı yakalamak en önemli hedefimiz. Türkiye'nin enerji güvenliğini garanti edecek hamleleri hayata geçiriyoruz.

GABAR'DAKİ PETROL KUYUSUNUN GÜNLÜK ÜRETİMİ 35 BİN VARİLİ GEÇTİ

Karadeniz doğalgazının ardından Gabar'da bulduğumuz petrol bu atılımlardan biriydi. Muhalefet bu keşfimize de bir kulp takmıştı. Milletin sevincine ortak olmak yerine alaya almışlardı. Muhalefetin burun kıvırdığı Gabar'daki petrol kuyumuzun günlük üretimi bugün itibariyle müjdeye dikkat; 35 bin varili geçti.

2024 sonunda Gabar'da günlük üretim miktarının 100 bin varile çıkmasını hedefliyoruz. Önümüzdeki dönemde hem petrol hem doğalgaz hem madende yeni müjdeler vermeyi ümit ediyoruz.

ZONGULDAK'TA İLK MİTİNG

Zonguldak'ın bizim gönül dünyamızda müstesna bir yeri var. Biz bir avuç kömür için bir ömür veren yürekli, mert ve çalışkan insanlarını Allah için seviyoruz. 31 Mart öncesi seçim maratonunu Zonguldak'tan başlatıyoruz. Zonguldak'ta Bismillah dedikten sonra yolumuza yarın Tekirdağ ile devam edeceğiz.

"BU KİRLİ PLANA GEÇİT VERMEDİK"

14 Mayıs'ta sadece karşımızdaki adayla mücadele etmedik. Kandil'den Pensilvanya'ya şer odaklarıyla da mücadele ettik. Seçim kazanmak uğruna devletin bakanlıklarını pazarlık konusu yapacak kadar ihtiraslarının kurbanı oldular. 14-28 Mayıs seçimlerinde Zonguldaklı kardeşlerimizin desteğiyle bu kirli plana sizinle beraber geçit vermedik. İlk turda yüzde 52, ikinci turda yüzde 55 oy oranlarıyla Zonguldak milletin adamına güçlü şekilde sahip çıktı.

6 ŞUBAT DEPREMLERİ: MADENCİLERİMİZ SEFERBER OLDU

Zonguldak milli dayanışmanın da sembol şehri. Bunu 6 Şubat depremlerinde bir kez daha gördük. Bu büyük afette 53 binden fazla insanımız hayatını kaybetti. Zonguldaklı madencilerimiz vatandaşlarımızı kurtarmak için adeta seferber oldular.

Son bir haftadır deprem bölgesindeydim. Her depremzede kardeşlerimize yalnız olmadıklarını gösterdik, deprem konutlarını hak sahiplerine teslim ettik. Asrın felaketinin üzerinden asrın birlikteliğiyle geliyoruz. Deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırana kadar durmayacağız, dinlenmeyeceğiz. Depremlerde, sellerde tabii afetlerde, maden kazalarında hayatlarını kaybedenleri rahmetle yad ediyorum.

"ESERLERİMİZLE KONUŞURUZ"

Biz meydanlarda kuru sıkı atıp, bolca vaat dağıtıp göreve gelince bir daha oralara uğramayanlardan değiliz. Biz bu milletin efendisi değil, hizmetkarıyız. Hizmet için varız. Bizi, partimizi, ittifakımızı CHP'nin başını çektiği muhalefetten ayıran vasfımız budur. Onlar az iş bol reklam yaparlar. Biz eserlerimizle, icraatlarımızla konuşuruz.

20 Nisan'da geldiğimizde TTK'ya 2 bin işçi alacağımızın sözünü verdik. Evraklarını ve eğitimlerini tamamlayan işçi kardeşlerimiz işbaşı yapıyor. Son 21 yılda şehrimize kazandırdığımız yatırımları sizler çok iyi biliyorsunuz.

"31 MART SEÇİMLERİ ÇOK ÇOK ÖNEMLİ"

Hizmetlerin katlanarak devamı için 31 Mart seçimleri, çok çok önemli. Bugün sizinle burada önemli bir ahitleşmeyi yapmak istiyorum. Belediye başkanımız Dr. Ömer Selim Alan kardeşimizin, Zonguldak’ı nereden nereye getirdiğini hepimiz görüyoruz. Her alanda Zonguldak’ın marka değerini yükseltti, şehrimizin çehresini değiştirdik. Kardeşlerim, kardeşiniz bu ülkenin cumhurbaşkanı…

Bilesiniz ki buranın belediye başkanı, cumhurbaşkanının eli üzerinde olduğu sürece Zonguldak çok daha farklı yere gelecektir. İnşallah, 31 Mart’tan sonra bu hizmetlere yenilerini ekleyeceğiz. Zonguldak’ın tercihinin yine AK Parti’den yana olacağından şüphe duymuyorum.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 31
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    her kazancımızı paylaşmayalım haset eden çok
    Cevapla
  • Yuşa 2 ay önce Şikayet Et
    öneri. Yerli elektrikli otoyu peşin fiyatından sahibinin satmak istediği mazotlu aracı değerinde düşüp geri kalanı alım gücüne göre taksitle vatandaşa satma kampanyası yapınız.
    Cevapla
  • Erol 2 ay önce Şikayet Et
    Chp gibi çöp bir muhalefete rağmen, Allah'ın izniyle %30un altında oy alacak Akp.
    Cevapla
  • Tokatlı 2 ay önce Şikayet Et
    Reis'in, ilk günde de şu anda da seninleyim, Milli iradenin temsilciliğini yaptığın sürece seninle olduk, seninle olmaya devam İnşaallah....
    Cevapla
  • -Gözlemci 2 ay önce Şikayet Et
    Zonguldak Başkanımız sayesinde doğalgaza erişti toz duman is içindeydi Reis bizler sana güveniyor oy veriyoruz..lütfen esnaf pazarcılarının yerini ya koruyun veya daha sağlıklı bir yer tahsis edin..soğuktan yağmurdan kardan kıştan fırtınadan onları koruyun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...