AK Parti İstanbul adayı Murat Kurum'dan silahlı saldırı sonrası açıklama

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili açıklama yaptı.

GİRİŞ 10.02.2024 21:06 GÜNCELLEME 10.02.2024 21:47
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Son dakika Murat Kurum haberleri: AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı.

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, seçim çalışmaları sırasında gerçekleştirilen silahlı saldırıyı kınadı. Kurum, "Demokrasimize, birliğimize ve beraberliğimize kimse gölge düşüremeyecektir" dedi.

AK Parti İstanbul adayı Murat Kurum'dan silahlı saldırı sonrası açıklama

Silahlı saldırı sonrası Başkan Erdoğan'dan ilk açıklama!Silahlı saldırı sonrası Başkan Erdoğan'dan ilk açıklama!

Murat Kurum'un konuşmalarından öne çıkanlar şu şekilde:

'BİR VATANDAŞIMIZ AĞIR YARALI'

"Bugün saat 16.30 sıralarında AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkanımız Aziz Yeniay'ın ve arkadaşlarımızın da bulunduğu seçim çalışması esnasında Küçükçekmece'de Kanarya mahallemizde aday tanıtım töreni yaparken kıymetli başkanımız buradaki dernek ve sivil toplum örgütlerine konuşma yaparken uzun namlulu silahlarla ateş açılmış ve bu ateş sonucunda buradan geçen bir vatandaşımız ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştır.

'TÜM MİLLETİMİZE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZİ İLETİYORUZ'

Konuya ilişkin Adalet Bakanlığımız, Savcılığımız, İçişleri Bakanlığımız gerekli her türlü tahkikatı yapmaktadırlar. Az önce bizde hastanemizde tüm arkadaşlarımızla birlikte yaralı vatandaşımızı ziyaret ettik. Doktorlarımız yapılacak tüm tedavileri ağır yaralı olan kardeşimize yapmaktadırlar. Hem Cumhurbaşkanımız hem Sağlık Bakanımız bir fiil takip etmektedirler. Ailesi ile görüştük. Geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Rabbim inşallah yaralı kardeşimize acil şifa verecektir. Tüm milletimize, İstanbullu hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

'BİRLİĞİMİZE, BERABERLİĞİMİZE YAPILAN BU SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ'

Demokrasimize, birliğimize, beraberliğimize yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Hiç kimse ama hiç kimse bizim beraberliğimize gölge düşüremeyecektir. Yapmış olduğumuz seçim çalışmalarına gölge düşüremeyecektir. İnşallah failler bir an önce yakalanacak ve adli makamlarımızla birlikte her türlü hukuki süreç takip edilecektir.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 51
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    yeni ana yasa. da idam şart. ve. halka gidin. refaradum sandı ortsli. koyun. İst 36 ilçede. ve diyer ilerde. yeni ana yasa sart
    Cevapla
  • Lüzumsuz 2 ay önce Şikayet Et
    Emekli aylığı artış sisteminin değişmesi gerektiğini düşünüyorum, artış oranı aynı olunca aylığı az olan yine az artıyor, aylığı çok olanın çok artıyor, en az emekli aylığı 20 Bin en çok 50 Bin olmalı, adalet istiyoruz
    Cevapla
  • Vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    Bu olay seçim öncesi kime ne kazandırır düşünelim.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Allah'ın koyduğu kanunlar uygulanmaz ise bu olaylar bitmez. Allah'tan daha iyi kanun kim koyabilir.
    Cevapla
  • ALLAH dostu 2 ay önce Şikayet Et
    Ne mutlu KORKMADAN GERÇEKLERİ SÖYLEYEN, ALLAHIN MÜMİN KULLARINA.
    Cevapla
  • Hans 2 ay önce Şikayet Et
    Bence chpkkfeto üçlüsü kukla köpekler, önce bunlar imha edilmeli teki bile geri kalmama sartiyla, okyonus ötesinde bile gebermeliler.!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'li generalden Türkiye açıklaması: Heyecan verici bir dönemdeyiz
Dua, Arapça ve araba... Ali Erbaş'tan iddialara ilişkin açıklama!