Gökhan Zan TİP'ten Hatay adayı oldu

Yerel seçimlere kısa bir süre kala Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gökhan Zan olarak açıklandı.

GİRİŞ 12.02.2024 11:52 GÜNCELLEME 12.02.2024 13:36
Bu Habere 377 Yorum Yapılmış

Siyasi partilerde aday belirleme süreci devam ediyor.

Muhalefet cephesinde deprem bölgesi tedirginliği de yaşanıyor.

Bu illerden biri de Hatay.

TİP'TEN YEREL SEÇİM KARARI

Türkiye İşçi Partisi (TİP), bu kapsamda yeni kararını açıklamak üzere bugün basın toplantısı düzenledi.

TİP, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Gökhan Zan'ı aday gösterdi.

Gökhan Zan kimdir ve aslen nerelidir? Eşi kim? Gökhan Zan'ın biyografisi...Gökhan Zan kimdir ve aslen nerelidir? Eşi kim? Gökhan Zan'ın biyografisi...

SAVAŞ'A 'ADAYLIKTAN ÇEKİL' ÇAĞRISI

Zan, "Hatay benim çocukluğum, can evim ve gençliğim." dedi.

Konuşmaları sırasında Zan, CHP'li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın da adaylıktan çekilmesini talep etti.

İYİ PARTİ'NİN ADAYI OLMUŞTU

Eski milli futbolcu Zan, 22 Mart 2023’de İyi Parti’ye katılmış ve genel seçimlerde aday adayı olup seçilememişti.

27 Aralık 2023’te de partiden istifa etmişti.

GÖKHAN ZAN KİMDİR?

Gökhan Zan (d. 7 Eylül 1981; Antakya), stoper mevkiinde görev yapan Türk futbolcu. Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da forma giymektedir. Gökhan Zan, profesyonel futbol kariyerine 1999'da Hatayspor'da başladı.

Hatayspor formasıyla oynadığı 13 lig maçında 2 gol attı. 2000 yılında Çanakkale Dardanelspor'un yolunu tuttu. Dardanelspor'la ligde 80 kez forma giyip; 10 kez fileleri havalandırdı. 2003-04 sezonunda Beşiktaş'a transfer oldu. 2004-2005 sezonunda Gaziantepspor'a kiralanan oyuncu, Beşiktaş'ta 76 lig maçında forma giyip 4 gol attı. 2008-09 sezonu sonunda kulüp tarafından sözleşmesi yenilenmeyince Galatasaray ile anlaştı. Galatasaray forması ile ilk golünü 2010-2011 sezonunda 2.yarıdaki Kayserispor maçında 2. dakikada kaydetmiştir.

Galatasaray, 31 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu Gökhan Zan'ın biten sözleşmesini 3 yıl uzattı. Gökhan Zan bu imza karşılığında Galatasaray'dan 700 bin euro garanti para ve maç başına 20 bin euro almaktadır. Gökhan Zan, 2 kez 19 yaş altı, 7 kez de 21 yaş altı millî takımlarda görev aldı. Türkiye'yi 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda temsil eden Zan, toplamda 42 kez millî formayı giyerken 1 gol kaydetti.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 377
  • MAG/0731 2 ay önce Şikayet Et
    Bu daha iyi günlerimiz !! Bazı Siyasi Partilerin Vitrinleri Maşallah çok Renkli çok!!! Sporcu Aday, Tiyatrocu aday, Komedyen aday, Lolitop şekerli Aday, Sülalesi geniş olan aday , Gayrimeşru iş yapan aday, Sonucu: Nanayy . Ben bu Ülkede Demokrasi yok diyene gülüyorum;))) Demokrasinin Fazlası var fazlası!! Maşallah Ne renkli siyasi Partiler ve Meşhur adaylar .. Renkli adaylar
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    onun tipini ? sevmedim
    Cevapla
  • vatansever 2 ay önce Şikayet Et
    kırk maçta bir gol attığına göre bunu baz alarak şunu söyleyebiliriz kırk vaadinden ancak birini gerçekleştirebilir ona göre
    Cevapla
  • sena 2 ay önce Şikayet Et
    bir cacik olmaz
    Cevapla
  • Turancılar 2 ay önce Şikayet Et
    Eğer bu partiden de seçilmezse bir daha ki sefer dem denen partiden aday olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü