Adana belediyesinde silahlı saldırı! Zeydan Karalar'ın Özel Kalem Müdürü hayatını kaybetti

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın Özel Kalem Müdürü Samet Güdük Belediye binasında bir kişinin silahı saldırısına uğradı. Güdük kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

GİRİŞ 12.02.2024 19:38 GÜNCELLEME 12.02.2024 19:40
Bu Habere 121 Yorum Yapılmış

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın özel kalem müdürü vekili Samet Güdük, makamında kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Ağır yaralanan Güdük, hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 12.30 sıralarında Adana Büyükşehir Belediyesi'nde meydana geldi.

Belediye çalışanı olduğu belirtilen bir kişi, tabancayla girdiği belediye binasında özel kalem müdürü vekili Samet Güdük'e ateş açtı.



Güdük, vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı. İhbar üzerine belediyeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Vücuduna 3 kurşun isabet ettiği belirtilen Güdük, belediye yakınındaki özel bir hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Samet Güdük’ü belediyenin hemen karşısında bulunan özel bir hastaneye kaldırdı. Burada yapılan müdahalelere rağmen Güdük kurtarılamadı. Güdük’ün cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

VALİLİK AÇIKLADI: ALACAK VERECEK MESELESİ

Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Özel Kalem Müdür Vekili Samet Güdük'e yapılan silahlı saldırıyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Özel Kalem Müdür Vekili Samet Güdük, Adana Büyükşehir Belediyesi içerisinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır bir şekilde yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede ameliyata alınmıştır.
Olayın alacak verecek meselesi yüzünden Adana-1980 doğumlu, Belediye Halk Ekmek çalışanı M.G. isimli şahıs tarafından gerçekleştirildiği tespit edilmiş, şüpheli şahıs suç aleti ile birlikte olay akabinde yakalanmıştır."


ŞÜPHELİ TESLİM OLDU

Saldırıyı gerçekleştiren şahsın Mikail G. isimli belediye çalışanı olduğu öne sürüldü. Polis olayla ilgili çalışma başlatırken, şüpheli polis merkezine giderek teslim oldu.



İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Suç aletiyle polise olan şüpheli Mikail G., ilk ifadesinde, "Beni dolandırdı, bundan dolayı vurdum” dediği öğrenildi.

KAYNAK: DHA, İHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 121
  • abdullah 23 2 ay önce Şikayet Et
    ülkemiz maalesef teksasa döndü.mahkemeye gitsen hakkını alman mümkün değil onun için artık gücü yeten yetene.katilin,hırsızın,dolandırcının cezasını devlet verse ben neden katil olayım.bu olayların faturasını ödeyecek olanların rahatlığı beni rahatsız ediyor çünkü cehennem diye bir yer var.Özgecanın suçu ne idi.bunun faturasını ödeyemezsiniz daha bunun gibi binlerce fatura var.
    Cevapla
  • zadrakomlu 2 ay önce Şikayet Et
    adalet sistemi çalışmazsa herkes kendi adaletini sağlamaya çalışır, adam hırsızlık yapıyor gasp yapıyor cinayet işliyor ama nasıl oluyorsa adalet sistemimiz koşullu dışarıya salıveriyor devam etsin diye
    Cevapla
  • zoppo 2 ay önce Şikayet Et
    kimseyi dolandırmayacaksın dolandırırsan ve iddia doğruysa haketmişsinidr
    Cevapla
  • Türkiye, 2 ay önce Şikayet Et
    Bunun nedeni adalet sisteminin çalışmamasıdır. Aksi durumda kimse kendi adaletini sağlamaya çalışmaz. Toplumda düzeni sağlaması gereken kurumun bu olaylardan ders alması gerekmektedir.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Eyice Araştırılsın Bakalım Ne Çıkacak??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bölgeden son dakika haberi geldi! İsrail boşaltmaya başladı...
Son dakika: Meteoroloji uyardı, mayıs ayında çok sayıda il için kar alarmı verildi!