İşte CHP'nin aday göstermek istediği büyükşehir! Haluk Levent teklifi açıkladı

Özellikle deprem sürecindeki destekleriyle adından söz ettiren sanatçı ve AHBAP Derneği Kurucu Başkanı Haluk Levent, CHP’nin kendisine belediye başkan adaylığı teklifinde bulunduğunu söyledi.

İşte CHP'nin aday göstermek istediği büyükşehir! Haluk Levent teklifi açıkladı
İşte CHP'nin aday göstermek istediği büyükşehir! Haluk Levent teklifi açıkladı
GİRİŞ 12.02.2024 15:02 GÜNCELLEME 12.02.2024 15:03
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın yeniden aday gösterilmesinin ardından gösterilen tepkiler üzerine CHP'de yeni başkan adayı arayışı başladı. 

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ilgili CHP'den ünlü sanatçı Haluk Levent'e teklif götürüldüğü ortaya çıktı. İddiaların sosyal medyada ortaya atılmasının ardından Haluk Levent resmi hesabından bir açıklama yaptı.

Başka partilerin de kendisine adaylık teklifinde bulunduğunu söyleyen Haluk Levent, CHP'den gelen teklifi doğruladı. Haluk Levent, AHBAP Başkanı olduğunu vurgulayarak teklifi kabul etmediğini söyledi. Levent, "Siyasi bir kimliğe giremem. Diğer siyasi partilerden de teklifler geldi. Onur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Haluk Levent şunları söyledi:

"CHP’den Hatay Büyükşehir başkan adaylığı için teklif gelmesi hakkında: Canlarım! Ahbap başkanıyım. Ve siyasi bir kimliğe giremem. Diğer siyasi partilerden de teklifler geldi. Onur duyuyorum. Ama siyasete girmeyeceğime dair kararım kesin. Bu ülke için yapacağımız çok şeyler var..."

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 60
  • Bekir 2 ay önce Şikayet Et
    Siyasete girme böyle devam et Haluk kardeşim
    Cevapla
  • Mustafa 2 ay önce Şikayet Et
    Adam gibi adamdır haluk levent abimiz bu ülkenin değeridir keşke kıymetini bilsek
    Cevapla
  • Hüsrev Ağa 2 ay önce Şikayet Et
    Neden hala Ahbap Su dosyasi hakkında bir araştırma veya işlem yapılmıyor. kerem kınık gibi birini harcatirken hiç utanmayan adamin neden yolsuzluk dosyaları sumenalti ediliyor.
    Cevapla
  • Melih uysal 2 ay önce Şikayet Et
    Haluk levet deprem paralari nerde cikip aviklama yapsana
    Cevapla
  • Hamza 2 ay önce Şikayet Et
    Bu iflas etmemismiydi..Ahbab Olunca Gelen Yardimlarla Toparlanmadimi..100 bin tllik yardim giderini 350 bin fatura isteyen bu deilmiydi?
    Cevapla
  • Mehmetkrblt 2 ay önce Şikayet Et
    Yanlış kişiye yazıyorsun Haluk Levent elinde ne varsa fazlasıyla verdi ve kaldı ki depremden beridir oralarda yardimla meşgul.o yüzden fake kişi olup adam karalama boşuna.turkiye kimin ne olduğunu biliyor o yüzden o çeneni yorma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Terör örgütü PKK'nın sözde Avrupa sorumlusu Senanik Öner ata tecavüz etti
Saadet Partisi'nde yeni dönem! Temel Karamollaoğlu görevinden ayrılacağını açıkladı