CHP'nin üstünü çizdiği adaydan gövde gösterisi

Yeniden aday gösterilmemesinin ardından CHP'den istifa ederek Memleket Partisi Tarsus adayı olan Haluk Bozdoğan, şehirde gövde gösterisi yaptı.

GİRİŞ 12.02.2024 18:10 GÜNCELLEME 12.02.2024 18:42
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

CHP'den istifa ederek parti yönetimini topa tutan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Memleket Partisi çatısı altında yoğun çalışma temposunu sürdürüyor.

Bozdoğan, yoğun çalışma temposunu sabahın erken saatlerinden gece yarısına kadar sürdürdü.

Bozdoğan, sosyal medya hesapları üzerinden vatandaşlarla paylaştığı çalışma programlarıyla dikkat çekerken, sabahın ilk ışıklarından itibaren tarım işçilerinden pazarcı esnaflarına, STK ziyaretlerinden ev toplantılarına, geç saatlere kadar ziyaretlerini sürdürdü.

Başkan Bozdoğan'ın gezilerine Memleket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Ömer Yalçın, Tarsus Yerel Basını, Memleket Partisi gençlik kolları, parti üyeleri ve Tarsus Belediyesi bürokratları da eşlik etti.



PAZAR ESNAFINDAN BOZDOĞAN’A: “İŞTE HALK ADAMI GELİYOR”

Pazarda gerçekleştirdiği ziyarette büyük bir ilgiyle karşılanan Başkan Bozdoğan, esnafın ve alışveriş yapan vatandaşların taleplerini dinleyerek not aldı. Esnafın "İşte halk adamı geliyor", "Büyük adam, Allah senden razı olsun, kimseyi işten çıkarmadın" ve "Seni çok seviyoruz" gibi sloganlarıyla karşılanması, Başkan Bozdoğan'ın halk nezdindeki sevgisini gözler önüne serdi.



BOZDOĞAN HER KESİMDEN İNSANLA İÇ İÇE GEÇEN BİR GÜNÜ GERİDE BIRAKTI

Köy ziyaretlerinde de aynı ilgiyle karşılanan Başkan Bozdoğan, mahalle sakinleriyle samimi sohbetler gerçekleştirerek taleplerini dinledi. Ev ziyaretleri sırasında vatandaşların sorunlarına kulak veren Bozdoğan, halkın taleplerini ve beklentilerini not alarak gerekli birimlerini yönlendirdi. Gece programında ise hastaneleri ziyaret eden Başkan Bozdoğan, acilde yatan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti ve sağlık çalışanlarının gayretlerini takdir etti. Eczane ve benzin istasyonlarını da ziyaret ederek programını sonlandıran Başkan Bozdoğan, her kesimden insanla iç içe geçen bir günü geride bıraktı. Başkan Bozdoğan, halkla iç içe geçen bu yoğun gününü her gün aynı tempoyla sürdürerek, hizmetlerine halkın desteğiyle devam edeceğini belirtti.



Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, geçtiğimiz günlerde Tarsus'a giderek belediye başkan adayı Bozdağan için destek istemişti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • SARIÇİÇEK 2 ay önce Şikayet Et
    ey lanetli CHP işte sen busun?
    Cevapla
  • X Day 2 ay önce Şikayet Et
    CHP nin bu yönetimi böle giderse , seçim sonrası çok çelik çomak oynar. Her duraktan yolcu alayım derken şoför kendi yaya kalacaktır.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    muharrem bey chp başkan olsa chpyi düzeltir bence
    Cevapla
  • sor 2 ay önce Şikayet Et
    ülkede siyasi partilere üye ol dokunulmaz ve zengin ol her gelen kendi cebini dolduruyor. muhtarlar bile koltuk para ve güç peşinde ve her gün bu tiplerin sayısı artıyor maalesef.
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    bunlarin chp ile pek alakalari yok,hepside kilicdaroglunun yerlestirdigi adamlar,kilicdaroglu ve destekcileri yerel secimlerde chp adaylarinin kaybetmesi icin ellerinden geleni yapacaklar ,chpli adaylara oy vermiyecekler verdirmeyecekler,chp basarisiz olursa geri döneriz umutlari var,yaptiklari cok ayip bir sey.
    Cevapla
  • aksaray 2 ay önce Şikayet Et
    bunların hepsi katı chpli .baksanıza adamlar koltuğu bırakmak istemiyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakanlık resmen açıkladı! İstanbul, Ankara ve İzmir'de başıboş köpeklerin korkunç sayısı
Sokak köpekleri Ardeşen'de vatandaşların hayvanlarını telef etti