CHP'de istifa depremi! Koza Yardımcı görevini bıraktığını açıkladı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Koza Yardımcı, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Yardımcı, CHP yönetiminin aday belirleme stratejini sert sözlerle eleştirdi.

GİRİŞ 15.02.2024 19:13 GÜNCELLEME 16.02.2024 10:03
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkan Yardımcısı Koza Yardımcı, genel başkan yardımcılığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Yardımcı istifa açıklamasında, ''Yaptığım tüm uyarılara rağmen CHP Örgütlerinin ve seçmenlerimizin vicdanını yaralayan uygulamalar ısrarla devam etti.'' dedi.

Yardımcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Saygıdeğer Halkımıza ve parçası olmaktan gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partili yol arkadaşlarıma; Genel Başkanımızın takdiri ile geldiğim Genel Başkan Yardımcılığı görevimden bugün itibari ile istifa ederek örgütümün takdiri ile seçildiğim Parti Meclisi görevime devam ederek örgütümüzün ve seçmenlerimizin sesi olmaya devam edeceğim…" ifadelerini kullandı.

Koza Yardımcı kimdir ve nerelidir? Neden istifa etti? Koza Yardımcı'nın biyografisiKoza Yardımcı kimdir ve nerelidir? Neden istifa etti? Koza Yardımcı'nın biyografisi

ADAY ELEŞTİRİSİ

Aday belirleme sürecine eleştirilerde bulunan Yardımcı, "Göreve geldiğim ilk günden bugüne kadar Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerinin emeklerini gözeterek, liyakat esaslı, belirlenen kurallara ve talimatlara uygun bir aday belirleme süreci olması için mücadele ettim" ifadelerini kullandı.

Yardımcı, şöyle devam etti:

"Yaptığım tüm uyarılara ve müdahalelere rağmen Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerinden ve seçmenlerimizden gelen tepkilere kulak tıkamamı kimse bekleyemez. Benim asli sorumluluğum onlaradır."

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 58
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    beter olun diye diye, işte böyle beter oldu CHP
    Cevapla
  • Vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    “Kazan dibin kara, senin ki benden kara’ saçmalamayın, aynı olay bütün partilerde var, bizim ülkemizde gelen , gitmek istemiyor, normal karşılamak gerekir.
    Cevapla
  • Polat Alemdar 2 ay önce Şikayet Et
    Kayıp bir neslin zayi olmuş zavallısı. Türkiye için, Türklük için, Bağımsızlık için bizim safımızda değilsen daha da vahimi Türkiye düşmanlarına hizmet ediyorsan zaten bizden değilsin. Kayıp insan... CHP zede...
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    CHP sadece kaybetmeye ayarlı bir parti, her seçim dönemi seçimi kaybetmek için bir bahaneleri oluyor, bu yılda istifalar, aday krizleri ve ittifak kuramama bahaneleri var
    Cevapla
  • Okan 2 ay önce Şikayet Et
    Turkiye iste bu Chp yuzunden 80 sene yerinde saydi, hicbir dusman ulke bunu basaramazdi,icimizdeki bizanslilar basardi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...
Macron'dan nükleer silahlı ortak Avrupa savunması teklifi