Aday gösterilmeyen Tunç Soyer'den ağır sözler! Resti çekti: Hiç boşuna sevinmesinler

CHP'de yeniden aday gösterilmeyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, çok sert açıklamalarda bulundu.

Aday gösterilmeyen Tunç Soyer'den ağır sözler! Resti çekti: Hiç boşuna sevinmesinler
Aday gösterilmeyen Tunç Soyer'den ağır sözler! Resti çekti: Hiç boşuna sevinmesinler
GİRİŞ 16.02.2024 16:08 GÜNCELLEME 16.02.2024 16:09
Bu Habere 198 Yorum Yapılmış

Yeni dönemde aday gösterilmeyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 5 yıllık görev süresinde birlikte çalıştığı İzmir Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ile Tarihi Havagazı Fabrikasında düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Tunç Soyer, tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

'ŞİMDİ DE TOKUM'

Tunç Soyer, “Küçük yaşlardan itibaren zamanı daha iyi değerlendirmenin, almaktan değil vermekten geçtiğini öğrendim. Çocuk yaşlarımızdan itibaren vicdan ve merhametimizi keşfettik, dünyayı değiştirmeye karar verdik. Daha güzel bir dünyanın mümkün olduğunu biliyorsunuz ve onu yapmak için de kullanabileceğiniz en güçlü şey siyaset. Gerçekten dünyayı değiştirmek istiyorsanız tok olacaksınız. 15 sene önce Seferihisar Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduğum gün toktum, 1 ay sonra koltuğu bırakırken de tokum. Bu kolay bir mesele değil. Günümüz siyasetçileri maalesef çok aç ve doymak bilmiyorlar. Tokluğu içine sindirmiş çok az siyasetçi var maalesef. Ama enseyi karartmamak lazım, çünkü var” dedi.



YIKILMADIM, YIKAMADILAR

Belediye başkanlığı döneminde yaşadıklarını anlatan Başkan Soyer, “Bu yolculukta ihanet edenler oldu, arkadan hançerleyenler oldu. Onlar için üzülüyorum. O sahip olmak istedikleri unvan, makam neyse, onun için aile terbiyelerinden, ahlaklarından vazgeçiyorlar, çok yazık. Hayat ondan ibaret değil ki… Hayatı ıskalamak çok üzücü. Asla sevinmesinler, yıkılmadım ve yıkamadılar. Çocukluk yıllarında taşıdığım heyecanı, bu memleket için duyduğum aşkı, bu ülkenin aydınlık geleceği için duyduğum heyecanı şu kadarcık engelleyemediler. Yine yüzüm gülmeye devam edecek, mücadele etmeye devam edeceğim. Sonuna kadar böyle olacak, hiç boşuna sevinmesinler. Asla yıkamadılar, yıkamayacaklar.'' dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 198
  • Aklı Selim 2 ay önce Şikayet Et
    Bırak yalanları Pinokyo seni bir odundan yontan Ustan Gepetto ancak seni bir Kalas şekline sokabildi yani Odun geldin Kalas gittin.Madem bu kadar toktun Seferihisarı soyduktan sonra neden aç kurt gibi İZBB'ye talip oldun İZBB'yi soydun.Soyup soğana çevirdikten sonra tekrar aday olabilmek için Elvis Pelvis'e devam ettin.Yani TRAŞI BIRAK Heykelci Hey Kell!
    Cevapla
  • kamuran çelik 2 ay önce Şikayet Et
    seferi hisarda başkanken satmadığın yer kalmadı,tok olacaksın tabiki,madem toksun neden ağlıyorsun,işte gerçek karakterin buymuş demekki koltuktan inene kararmış
    Cevapla
  • Mahalle sakini 2 ay önce Şikayet Et
    Şimdi gidip yunan dostların ile bol bol sirtaki çekersin işte yeniden, zaten İzmir'i bırak bütün Türkiye'den haberin yok.
    Cevapla
  • Osmanlı 2 ay önce Şikayet Et
    Parayı bir cebinden alıp diğer cebine koyarsan tokum muhabbeti yaparsın
    Cevapla
  • kuşcu yusuf 2 ay önce Şikayet Et
    vay canım kırdılarmı seni.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza
AK Parti yerel seçimlerde neden oy kaybetti? İşte en çok verilen cevap