İzmir'de Hamza Dağ'a büyük ilgi: Başımızın tacısınız

Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, siyasi görüşü ne olursa olsun 4,5 milyon İzmirlinin başının tacı olduğunu vurguladı. Yeni Foça Mahallesi'nde Dağ'a yönelik İzmirlilerin yoğun ilgisi dikkat çekti.

GİRİŞ 18.02.2024 23:13 GÜNCELLEME 19.02.2024 00:00
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, seçim çalışmaları kapsamında, Aliağa ve Foça'nın Yeni Foça Mahallesi'nde ziyaretlerde bulundu.

Aliağa Vanlılar Derneği'nin düzenlediği toplantıya katılan Dağ, kentin her noktasında eserlerinin bulunduğunu anlattı.

"4.5 HEMŞEHRİMİZ BİZİM BAŞIMIZIN TACIDIR"

İzmir'i çok sevdiğini anlatan Dağ, "Net bir şekilde söylüyoruz. 4,5 milyon hemşehrimiz bizim başımızın tacıdır. Bugüne kadar böyle baktık, bundan sonrada böyle bakacağız. Siyasi görüşü ne olursa olsun. Bizim başımızın tacı olacaktır." dedi.

Aliağa Cemevi'ni ziyaret eden Dağ, Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şubesi Başkanı Celal Süslü ve dernek yöneticilerinin taleplerini dinledi.

Dağ, "Hızır Oruçları Kurban Lokması" nedeniyle bir araya gelen vatandaşlarla bir araya gelerek, sohbet etti.

Yenişakran Mahallesi'nde bulunan bir kahvehanede muhtarlar ve vatandaşlarla toplantı yapan Dağ, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e seslenerek, su fiyatlarında indirime gitmelerini istedi.

"SİZ MEMNUNSANIZ BİZ DE MEMNUNUZ"

Foça'nın Yeni Foça Mahallesi'nde bulunan otobüsçüler kooperatifini de ziyaret eden Dağ, kooperatif başkanı Hüseyin Akgün ve esnaf ile bir süre sohbet etti.

Akgün'ün, esnaf ve halk olarak İZTAŞIT uygulamasından memnun olduklarını belirterek, yönetim değişimi durumunda uygulamanın nasıl olacağını sorması üzerine Dağ, "Memnunsanız bir sorun yok. Biz devam edeceğiz. Memnun olmazsanız, şikayetiniz olursa onlara bakarız. Ama onun dışında millet ve siz memnunsanız biz de memnunuz. Hayırlı olsun." diye konuştu.

Yeni Foça esnafını ziyaret eden Dağ, seçimlerde vatandaşlardan destek istedi.

Dağ'a, programında Aliağa Belediye Başkanı ve MHP Aliağa Belediye Başkan adayı Serkan Acar, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Tansu Kaya, MHP Foça Belediye Başkan adayı Taner Acar da eşlik etti.

KAYNAK: AA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 26
  • 10. Köy 2 ay önce Şikayet Et
    Hasan kardeşimizin doğru söylüyor bayraklı Smyrna meydanındaki heykel Devlet sırtında yük değil
    Cevapla
  • Erdinç 2 ay önce Şikayet Et
    İnşallah şu izmiri alırız
    Cevapla
  • Tual 2 ay önce Şikayet Et
    İzmir'in dağlarında çiçek açtı
    Cevapla
  • Ergin Can 2 ay önce Şikayet Et
    Gelin bu dönem deneyin Hamza Dağı beğenmezseniz tekrar bir dönem daha var vermezsiniz olur biter Denemekte fayda var İzmir için bu işlerde beldiyecilikte siyaset gözü ile bakmayınız sizlerde Hamza Dağı siyasetle değil gönülle seçin İzmir dünyanın turizm kentini hak etsin
    Cevapla
  • Radres 2 ay önce Şikayet Et
    Valla ben Ankaralıyım Hamza DAĞ çok sempatik biri ancak izmirli vermez olan izmirliye olur kaybeden Hamza DAĞ olmaz buradan izmiri izliyoruz hizmet yok kendimde kaç defa gittim izmire bakım muhtaç bir ilimiz eyy izmirli gelin bu sefer yıkın bu tabuyu bir dönemliğine bu tapu el değiştirsin olmaz ise geri tapu işlemlerini yaparsınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!