Anavatan Partisi'nin İBB Başkan Adayı belli oldu

Dünya Yaşlılık Derneği ve Dünya Markalar Derneği Başkanı Umut Çınar, Anavatan Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.

Anavatan Partisi'nin İBB Başkan Adayı belli oldu
Anavatan Partisi'nin İBB Başkan Adayı belli oldu
GİRİŞ 19.02.2024 11:19 GÜNCELLEME 19.02.2024 11:52
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İstanbul'un ticari potansiyelini ve marka değerini artırmak için çalışmalar yapacağını söyleyen Çınar, "Şehrin ekonomik büyümesine katkı sağlamayı hedefliyorum" dedi.

Çınar, yaşlılara ve iş dünyasına odaklanan projeler geliştireceklerini de ifade etti.

KAYNAK: DHA
Ayşe Çolpan Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Çolpan Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 4
  • hsünü 1 yıl önce Şikayet Et
    siyaseten kendini gösterme hamleleri ,
    Cevapla
  • cafer 1 yıl önce Şikayet Et
    böyle bir parti mi kalmıştı.
    Cevapla
  • Bandırmalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Tam adamını seçmişler.. Yaşlılık derneği, aday Umut Çınar'a, marka değeri ise Rahmetli Turgut Özal'a yakışmış.
    Cevapla
  • BLUEBOY 1 yıl önce Şikayet Et
    Bitmiş gitmiş artık yani anavatan mı kaldı. >Özal olsaydı Tayyibin yanındaydı..İşte bunlarda kendi çaplarına eğleniyolar..yazık
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İliç halkından basın açıklamasıyla çağrı: 'İşimizi geri istiyoruz'
Münih'te dünyaya tanıtıldı: En çok satan modelin üretim merkezi Bursa olacak!