Saadet Partisi'nden Mansur Yavaş iddiasına yalanlama!

Saadet Partisi’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cafer Güneş, partisinin CHP adayı Mansur Yavaş'ı destekleyeceği iddialarını yalanladı.

Saadet Partisi'nden Mansur Yavaş iddiasına yalanlama!
Saadet Partisi'nden Mansur Yavaş iddiasına yalanlama!
GİRİŞ 19.02.2024 19:55 GÜNCELLEME 19.02.2024 19:55
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cafer Güneş, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor. Güneş, bu kapsamda Kahramankazan’da esnaf ziyaretinde bulundu. Burada açıklamalarda bulunan Cafer Güneş, partisinin kendi amblemi ve bayrağıyla seçime girdiğini söyleyerek, çalışmalarının tüm Ankara ve Türkiye için hayırlı sonuçlar doğurmasını umut ettiğini belirtti.

Güneş, “Yerel seçimlerin Ankara'mıza, Türkiye'mize hayırlı olmasını diliyorum. Ben Cafer Güneş, Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı. Bugün Kahramankazan'dayız, esnaf ziyaretinde bulunduk. Bulunmaya da devam ediyoruz. Yalnız her zaman yapılan bir takım kasti şeyler şimdi yine karşımıza çıktı. Bazı basın yayın organlarında, Saadet Partisi Ankara'da bir başka partiyi destekleme yönünde karar aldı şeklinde çıkan haberlerin kesinlikle aslı astarı yoktur. Bunlarla ilgili hukukçularımız gerekli işlemleri de yapacaklar. Çalışmalarımız inşallah hayırlı olur, hayırlı neticeler verir. Tüm Ankara'da, tüm Türkiye'de Saadet Partisi olarak kendi amblemimiz, kendi bayrağımızla seçime giriyoruz. Tekrar tüm Ankaralılara teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum” dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 39
  • Ertuğrul 2 ay önce Şikayet Et
    Yapmadığınız bir şey değil Cumhur ittifakı karşısında PKK ile birlikte oldunuz bu kadar onursuz hainsiniz
    Cevapla
  • Ziya Can 2 ay önce Şikayet Et
    iyiki cafer efendide var,saadetin ankara veya k.ören kadrolu adayı.ee adam sıkıkıntısı olunca....
    Cevapla
  • Murat 2 ay önce Şikayet Et
    Nerede dinsiz görsem, saadet seçimlerde dimdik durdu diyor. Aynı ebu cehil gibi.
    Cevapla
  • Fikret 2 ay önce Şikayet Et
    Benim için saadet 14 mayıs 2023'te bitmişti.
    Cevapla
  • Kasabalı Adem 2 ay önce Şikayet Et
    etrafta görünen resmen olmasada fiilen desteklerinin olduğunu görüyoruz. Böyle açıklamalarla güya milleti kandırmaya çalışıyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati tarihinde bir ilk! Kapılarını basına açtılar
İşgalci teröristler Gazze'ye giden un yüklü kamyonu durdurup çuvalları parçaladılar!