CHP'nin Alaca Belediye Başkan adayı son gün istifa etti

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Alaca Belediye Başkan adayı Hüseyin Türk, adaylıktan çekildiğini açıkladı.

CHP'nin Alaca Belediye Başkan adayı son gün istifa etti
CHP'nin Alaca Belediye Başkan adayı son gün istifa etti
GİRİŞ 21.02.2024 09:33 GÜNCELLEME 21.02.2024 09:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sosyal medya hesabından akşam saatlerinde bir açıklama yapan Hüseyin Türk, ''Bana değer veren büyüklerim, küçüklerim ve kardeşlerim, desteğini çekmeyen, her konuda yardımcı olan siyasi arkadaşlarım, üzgünlüğüm ile adaylığımdan çekildim. Bu durumdan CHP Alaca Teşkilatı'nın hiçbir suçu yoktur, kendi düşüncelerimle ve sıkıntılarımla adaylıktan çekildim. Herkese başarılar dilerim'' ifadelerini kullandı.

İSTİFANIN ARDINDAN ATAMA GELDİ

CHP, Alaca Belediye ve İl Genel Meclis üyesi aday listelerini İlçe Seçim Kuruluna teslim etti. CHP Alaca Belediye Başkan adayı Hüseyin Türk'ün istifasının ardından aday değişti. 31 Mart Pazar günü gerçekleşecek Mahalli İdareler Seçimleri için CHP’nin Alaca Belediye Başkan adayı Hüseyin Çinkaya olarak değiştirilerek, başvuru resmileştirildi.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 2
  • Gagkoş 2 ay önce Şikayet Et
    Mafyatik vari bi baskı kokusu var
    Cevapla
  • Namyelüs 2 ay önce Şikayet Et
    Son gün baskısı,ne olabilir?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Arda Güler alev aldı! 200 dakikada 3. golünü attı!
Cüneyt Özdemir başıboş sokak köpeği çoğaltma lobisini ifşa etti