Özgür Özel'den 'Hatay' ve Lütfü Savaş açıklaması

CHP lideri Özgür Özel, "Lütfü Savaş, CHP'nin gösterebileceği en iyi aday" ifadelerini kullandı.

Özgür Özel'den 'Hatay' ve Lütfü Savaş açıklaması
Özgür Özel'den 'Hatay' ve Lütfü Savaş açıklaması
GİRİŞ 22.02.2024 09:38 GÜNCELLEME 22.02.2024 10:13
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Özel'in konuşmalarından satır başları şu şekilde: 

"Hatay yanlış yapamayacağımız bir yer. Hatay’da sadece siyaset yapmıyoruz. Hatay’ın travmasına anlayış gösteriyoruz. Hatay’ın bir duygusu var, siyaset o duyguları bir yerde yok sayma işi değil o duyguları doğru yönetme işi. Memleketim Manisa’da bir anket yaptık, Hatay’da beş anket yaptık. Her şeyi anketlere bağlamak da doğru değil ama İzmir’e Manisa’ya bir heyet yolladık Hatay’a üç farklı heyet yolladık dördüncüsü de son kalan aday adaylarının hepsini genel merkezde ağırladık ilçe adayları için. Hatay Büyükşehir, Türkiye’de Hatay’ı aşan bir noktaya geldi. Hatay’da biz yüzde 20-30 oy alabiliyorken iki dönemdir Hatay’ı kazanan bir belediye başkanı var.

Bizim yaptırdığımız bütün anketlerde CHP’nin gösterebileceği en iyi aday. Ben bu kararın bu kadar ince eleyip sık dokunmasını kötü süreç yönetimi olarak düşünmüyorum.

Düşündük, taşındık, verdiğimiz karar Lütfü Savaş'la devam etme şeklinde oldu. Ben bu kararın bu kadar ince eleyip sık dokunarak olmasını kötü süreç yönetimi olarak düşünmüyorum.

Hatay'ın kaderi, Hatay'ın muhalif seçmenlerinin elinde. AK Parti'yle CHP kafa kafaya yarışıyor. 10 puan muhalif partilerde oy var, 20'ye yakın da kararsız veya protesto seçmen var. Bu seçmen, seçimin kaderini belirleyecek.

Lütfü Savaş'ı aday yapmayayım da Hatay'ı AK Parti mi alsın? Lütfü Savaş kazanıyor seçimi. Hatay'da kazanmak ve Hatay'ı AK Parti'ye teslim etmemek için yaptım."

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • ümmet 2 ay önce Şikayet Et
    Laf cambazı. Ama bizim insanımız malesef bunu yiyor
    Cevapla
  • abdullah 2 ay önce Şikayet Et
    CeHaPe Kılıçdaroğlunu mumla arayacak mumla :)
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Hatay Ak Partiye hayırlı olsun.
    Cevapla
  • Ali dayı 2 ay önce Şikayet Et
    bir hataylı olarak söylüyorum CHP'li seçmenler bile asla ama asla savaşa oy vermeyeceklerini söylüyor, savaş zamanında benim köyüme gelip oymu verdinizde yol istiyorsunuz diyen adamdır ona oy vermek ihanetle eşdeğerdir benim için
    Cevapla
  • salih 2 ay önce Şikayet Et
    Olum daha dün anketler öyle demiyor sıkıntı var başkasını koymamız lazım diyordun ya. İyice fırıldak oldu deli etti kendini, naptığını ne söylediğini kendi de bilmiyor artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!
Naci Görğür, 'şakası yok' diyerek açıkladı: 'Buralar 9 şiddetine maruz kalacak'