AK Partili adayı övdü, CHP medyasının hedefi haline geldi!

Çağdaş Halk Derneği Genel Başkan Yardımcısı Tolgahan Erdoğan, AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez’in iddialı seçim çalışmalarını beğendiğini ifade ettikten sonra muhalif kesim tarafından linç edildi.

GİRİŞ 23.02.2024 21:23 GÜNCELLEME 24.02.2024 14:02
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

AK Parti'nin İzmir Konak ilçesindeki Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, yaptığı seçim çalışmaları ile dikkat çekmeye devam ediyor. CHP'ye yakınlığı ile bilinen Çağdaş Halk Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Fenerbahçe Kongre Üyesi Tolgahan Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile AK Parti Konak Belediye Başkan adayına övgüler dizdi. Tolgahan Erdoğan, yaptığı açıklamalar sonrasında AK Parti'nin adayının doğru ve düzgün çalıştığını belirttiği için CHP medyası tarafından hedef gösterilerek trollük ile suçlandı.

"SONUÇLARI 1 NİSAN'DA İZLERSİNİZ"

Sosyal medyada da takipçileri, Tolgahan Erdoğan’a ‘AKP adayının reklamını yapmak bence çok yanlış’ diyerek tepki gösterdi. Gelen tepkiler üzerine bir paylaşım daha yapan Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

“Ben gözlemlerimi aktarıyorum, uyarıyorum. Sen bunu reklam olarak algılıyorsun. Sırf Kemal Beyi destekledi diye mevcut Belediye Başkanını aday göstermeyip, yerine başka ilçeden aday adayı olan Konak'la ilgisi olmayan bir ismi aday gösterirsen sonuçları 1 Nisanda izlersin” Dedi. 

CHP MEDYASI HAZMEDEMEYİP HEDEF GÖSTERDİ

CHP’ye yakınlığı ile bilinen “ODA TV” Tolgahan Erdoğan’ın paylaşımlarını manşetinden verip “Kılıçdaroğlu trolleri artık saklamıyor. AKP’li adaya çalışıyor” diyerek Erdoğan’ın yaptığı durum tespitlerini trollük olarak lanse etti.

"AK PARTİ'NİN ADAYI KAZANMAYA DAHA YAKIN"

Çağdaş Halk Derneği Genel Başkan Yardımcısı Tolgahan Erdoğan’ın, AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı hakkında yaptığı açıklamalar şu şekildeydi:

"Chp'nin İzmir'de kalesi yıkılıyor mu?  Geçtiğimiz hafta sonu İzmir Konak'daydım iki gün boyunca gerek esnafda , gerek sahada AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı rüzgarı esiyordu. İki dönemdir İzmir Milletvekilliği yapan ve ORC'nin son yaptığı Z Kuşağının en çok sevdiği vekiller sıralamasında Mustafa Sarıgül'ün arkasında 2. Sırada yer alan Çankırı gördüğüm kadarıyla sahada da bu sevginin karşılığını görüyor ve anketin doğruluğunu ortaya koyuyor. 

CHP'nin 2019 da Abdül Batur ile sağladığı 65.000 oyluk üstünlük, 2023 Genel Seçiminde İyi Partinin 26.500, Dem Partinin 23.300 oyları ve kendi adayları ile Konak'da yarışa girecek olması da farkın ciddi anlamda eriyebileceğini de gösteriyor. Konak'da Abdül Batur yerine kadın bir adayı tercih eden CHP, sahada Ak Parti, İyi Parti ve Dem Partinin 3 kadın adayı ile yarışacak. 

Sonuç ne olursa olsun kadınarın kazanacağı Konak'da, tahminimce Ceyda Bölünmez Çankırı sahada gördüğü ilgiyle ipi göğüsleyip, CHP'nin kalesi Konak'ı almaya bir adım yakın gözüküyor."

KAYNAK: HABER7
Emir Yücel Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Emir Yücel

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversiteyi ise Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde tamamladı. 2021 yılında Sabah Gazetesi'nde Gazetecilik mesleğine başladı. Pek çok habere ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com'da "Özel Haberler Editörü" olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • ALLAH dostu 2 ay önce Şikayet Et
    Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’i mağfiret eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’e rahmet eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’e yardım eyle, zafer nasîb eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’i muhâfaza eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’i bir araya getir ve yekvücût eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’i ıslah eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’in sıkıntılarını gider!
    Cevapla
  • Misafir… 2 ay önce Şikayet Et
    Bence Reis Batı ve Güney sahillerinde +İstanbul+Ankara dahil iki seçim periyodunda bir tane Aday çıkarmasın Muhtarlıkda DAHİL.Buralarını kim alırsa alsın ve KADERLERİNE terk edilsin.Reis YENİ İstanbul,Ankara’yı,Siirt Dıyarbakır Ağrı Erzurum Van Tunceli’nde yaratsın.Anca ozaman terkettiği şehirlerde yaşayanlar,İdeoloji ile karınlarını doymayacağını ANLARLAR
    Cevapla
  • Bilgi 2 ay önce Şikayet Et
    Maalesef alamaz. Chp yüzde 50 alır
    Cevapla
  • Izmirli 2 ay önce Şikayet Et
    Kademeli emeklilik gelseydi oy atardim
    Cevapla
  • necmettin 2 ay önce Şikayet Et
    izmir uykudan uyandı
    Cevapla
  • Ömer 2 ay önce Şikayet Et
    Alamaz orda oturmuş bir zihniyet var bu akparti bağlı belediyeler de de var kişiye değil partiye oy veriyorlar bu doğru degil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor