İzmir'de yeniden aday gösterilmeyen Tunç Soyer'den CHP'ye: Buradan sitem ediyorum

İzmir'de yeniden aday gösterilmeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer CHP'ye tepki göstererek "Anketlerde birinci çıkana, bu kadar çabaya ve onca esere bir teşekkürü çok görenlere buradan sitem ediyorum.' dedi.

GİRİŞ 25.02.2024 09:59 GÜNCELLEME 25.02.2024 11:51
Bu Habere 122 Yorum Yapılmış

CHP'nin 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlerde eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na yakınlığı ile bilinen İzmir'de mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in aday gösterilmemesinin yankıları devam ediyor.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay açıklanmıştı.

Narlıdere Metrosu Açılış Töreninde "Elbette bu kadar emeğe partinizden ve yoldaşlarınızdan bir takdir beklersiniz." diyen Soyer, şöyle devam etti:

"İzmir CHP il kongresinde kapalı oylamada 522 delegenin 508'inin oyuyla en yüksek örgüt desteğini alana, başarılarıyla uluslararası alanda en yüksek makama getirilene, anketlerde birinci çıkana, bu kadar çabaya, devrim niteliğindeki onlarca esere bir teşekkürü çok görenlere buradan sitem ediyorum. Canları sağ olsun. Bu yoldaki en büyük ödül siz değerli İzmirli hemşerilerimin takdiridir. Bu makamdaki görevim bitse de sizlerin her siyasetçiye bahşetmediğiniz ama beni oturttuğunuz gönül makamı benim için en büyük ödüldür."

 

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 122
  • Metin çelik 2 ay önce Şikayet Et
    CHP Belediyeciliği beş para etmez.Sosyal devletten bahseden CHP liler su faturalarinı elektrik faturalarının önüne geçirdiler.Bide utanmadan tüm ilçe belediyelerinin maaşını İzmir insanından çikardilar.Hizmet desen çok kötü .Degişsin artık bunlar Biz Burhan Özfatura gibi Piriştina gibi insanlari görmek istiyoruz.
    Cevapla
  • Ceyhun Özel 2 ay önce Şikayet Et
    Sayın Soyeri sevmesemde onun hakkıydı kamuoyu araştırmalarında Öndeydi yani haketmeyen bir adayı gösterdiler bence parayı veren düdüğü çalar milletin düşünceside neymiş kim takar milleti anketleri
    Cevapla
  • Murat tok 2 ay önce Şikayet Et
    Karşıyaka belediyesini güzel yönetemiyen birine ödül gibi Büyük şehir belediye başkan adayı göstermek ne kadar doğru bilemiyorum.
    Cevapla
  • Yıldırım akca 2 ay önce Şikayet Et
    Izmirlinin akli ile alay ediyorlar artık hizmet varmı hiç gören varmı trafik felç durumda yollar rezil durumda yapılaşma rezalet 97 yılında boş olan buca gecekondudan geçilmiyor ne düşen var bede düzelten yazıklar olsun yeter artık yeter
    Cevapla
  • Alime bilir 2 ay önce Şikayet Et
    Karsiyaka belediye başkanı geziyor vatandaşla ilgileniyor tunç soyer Anket zamanı sadece bir esemes geldi o kadar o da tunç soyer memnunmusunuz degilmisin sorulucagi zaman Değişim zamanı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu