Özgür Özel rest çekti! istifa edenleri kızdıracak!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, yeniden aday yapılmayan bazı isimlerin partiye yönelik eleştirileri ve istifalarına ilişkin açıklamada bulundu.

GİRİŞ 25.02.2024 19:28 GÜNCELLEME 25.02.2024 19:41
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir'de Kurtdereli Spor Salonu'nda partisinin aday tanıtım toplantısında konuştu. Özel, yeniden aday yapılmayan bazı isimlerin partiye yönelik eleştirileri ve istifalarına ilişkin açıklamada bulundu.



CHP'nin genel başkanı olarak bu kefaleti açıkça ortaya koyduğunu dile getiren Özel "Bazı televizyonlarda, gazetelerde birkaç kişinin isyanını, itirazını duyuyorsunuz. Görevdeyken iyi, olmayınca istifa etmeler, başka partiye gitmeler ve oradan partiye ateş etmeler. 16 bin 500 aday adayı vardı bu partide. 3'ü, 5'i öyle yapıyor ama sabahleyin adaydan erken kalkıp, adayı arayıp 'Hadi çalışmaya gitmiyor muyuz' diyen aday adayımız, kendisine ayırdığı bütçeyi ilçe başkanına getiren aday adayımız, kendisine giydirdiği aracı belediye başkan adayıma tahsis eden aday adayımız var bizim. Bizim gönlümüzün manşetinde bu arkadaşlar var." dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Gebzeli 2 ay önce Şikayet Et
    Bu CHP nin Beka gibi ATATÜRK gibi bağımsızlık gibi bir derdi yok ki varsa yoksa üç beş belediye hizmet yok yatırım yok. PARALAR NEREYE GİDİYOR HESAP SORAN YOK. Kırk yıldır asker polis çocuk öğretmen dokdor sivil halkı şehit eden terör yinede atatürkün partisinden alacağımız var diyorlar kanun uygulayanlar acaba ne düşünüyorlar meclise rağmen seçim parası verenler
    Cevapla
  • Gebzeli 2 ay önce Şikayet Et
    CHP NİN ESKİ CHP İLE ATATÜRK LE ZERRE ALAKASI KALMAMIŞTIR...DEM LE İTTİFAK.....ATATÜRK BÖYLE BİR ŞEY YAPARMIYDI....ONLARI CHP NİN KAPISINDAN SOKMAZDI.....CHP NİN ŞU HALİNE BAKIN KİMLERDEN medet umuyor APONUN HEYKELLERİNİ DİKECEĞİZ DİYEN DEMİRTAŞA SELAMLAR GÖNDERİYOR....ÜLKEMİZ ADINA ÜZÜCÜ bir durum....CHP yı İmamoğlu yönetiyor CHP genel başkanı mı yoksa İstanbul İBB adayımı belli değil
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    genel başkan değil de tipik bir halk Partili bile olamayacak pozisyonda Özgür Özel Bey
    Cevapla
  • siverekli şakir 2 ay önce Şikayet Et
    laf konuşmuş bal kabağı, bahçelerde maydanoz gel bize bazı bazı......
    Cevapla
  • Türk 2 ay önce Şikayet Et
    Sen bavul hazırla kendine şurada bir ayın kaldı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yıllar sonra müjdeli haber! Türkiye ekonomisinde peş peşe gelişmeler...
Türkiye ve Almanya'dan İsrail'e uyarı niteliğinde açıklama