İmamoğlu, Özgür Özel'in afişlerine izin vermedi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'daki reklam panolarında CHP lideri Özgür Özel'in görsellerini istemediği ve reklam ajansındaki rezervasyonları iptal ettirdiği ortaya çıktı.

GİRİŞ 28.02.2024 06:50 GÜNCELLEME 28.02.2024 09:22
Bu Habere 106 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki gerilim sürüyor.

CHP'deki iç karışıklıklara ilişkin her geçen gün yeni bilgiler ortaya çıkıyor.

Kulis bilgisini paylaşan gazeteci Zafer Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "CHP Genel Merkezi'nin medya planlama ajansı olan Time ajans daha önceden rezervasyon yaptırdığı ve pazar günü asılacak olan billboard ve diğer mecralar için Özgür Özel'in fotoğrafının bulunduğu baskı dökümanlarını bugün ilgili şehirlere gönderdi" ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU'NDAN ÖZEL'E VETO

Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'da Özgür Özel'in görselini istememesinden dolayı rezervasyonların iptal edildiği belirten Şahin'in paylaşımı şu şekilde devam etti:

Şu ana kadar CHP Genel Merkezi'nden firmalara aksi yönde bir itiraz gelmedi. İtiraz gelmemesi durumunda İstanbul'da CHP genel merkezin yani Özgür Özel’in görselleri kullanılmayacak.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 106
  • Gebzeli 1 ay önce Şikayet Et
    Ekrem sen hiç düşünmezmisin şehitlerden utanmazmısın yüce Allahtan korkmazmısında hainlerle birlik olursun CHP Hikaye anlatıyor, burada o bu adayın kazanması değil mesele,İstanbulun kazanması, bes yıl geçti ne verdi İmamoglu? Ulaşımı mı çözdü, kentsel donusumu mu çözdü, kac metre yesil alan kazandırdı ..bu yonlerden bakmalı.Hayatimızı kolaylaştıracak belediye başkanı seçmeliyiz.
    Cevapla
  • Turgay 1 ay önce Şikayet Et
    Bu kadar oyunları içinde barındıran bir parti daha var mı acaba? Bu memleket'te Oysa nasıl gelirsen öyle gidersin sözü'nü nedense unutuyorlar... Ve hâlâ bu parti ülke yöneteceği ne inanıyor Yazık hem de çok yazık!
    Cevapla
  • 1071 2 ay önce Şikayet Et
    Bir varmış bir yokmuş, bizans artığı chpkk varmış, bir de onların entrikaları !..
    Cevapla
  • Adem sarı 2 ay önce Şikayet Et
    Özgür özel imamoğlu için bir hiç nokta seçimden sonra aynen CHP NIN BASIBAŞINDANDA IMAMOĞLU VAR OLACAK.
    Cevapla
  • Yunus Emre 1 ay önce Şikayet Et
    Sonra da onun genel başkanliginda kaybetmeye devam edecek
    Cevapla
  • Fahri özcan 2 ay önce Şikayet Et
    Özgür özelde chpp genel baṣkanı havasına girmiṣti zavallı oysa chpp,de koltuk için herṣey mübah demek birbirine çelme atmak en menṣurları özelide böylebir akıbet bekler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kalkınma Yolu Projesi'nin yıllık getirisi 600 milyar dolar! 'Ticarete yeni nefes borusu'
İYİ Parti'de Müsavat Dervişoğlu dönemi! Yeni GİK'te ilginç detay! Akşener iddiası