Kurum: Meral Akşener’i görse yolunu değiştirir

Küçükçekmece'de mitingde konuşan AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu, "Bunlar ablam dediği Meral Akşener’i şimdi görse yolunu değiştirir." sözleriyle eleştirdi.

GİRİŞ 02.03.2024 21:29 GÜNCELLEME 03.03.2024 00:55
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Küçükçekmece Fevzi Çakmak Meydanı’nda miting düzenledi. Programa, AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay da katıldı.

"MERAL AKŞENER’İ GÖRSE YOLUNU DEĞİŞTİRİR"

Konuşmasında CHP, Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu’na eleştiri yönelten Kurum, "Bunlar yol yürüdükleri dava arkadaşımız dedikleri Genel Başkanlarını, İl Başkanlarını arkadan hançerlemeyi bilirler. Bunlar ablam dediği Meral Akşener’i şimdi görse yolunu değiştirir. Hani ablandı senin? Hani sarılıyordunuz, ne oldu işine gelmedi. Bunların bir derdi yok, dertleri kendi gelecekleri. Kendi gelecekleri için yapmayacakları hiçbir iş yok. Her türlü kirli ittifakın içine girerler" dedi.

"CEVAP VERMEMEK İÇİN KIVIRIYOR"

CHP Genel Başkanı Özel'i ittifak konusu ile eleştiren Kurum, "Özgür Efendi’ye televizyonda 'Siz ittifak kurdunuz mu?" diye soru soruyorlar. O da diyor ki 'Bu soru şu an milletin merak ettiği bir soru değil. Millet başka şeyleri merak ediyor' diyor. Cevap vermemek için kıvırıyor. Hani eskiden sanatçılara yaşını sorardınız o da 'Kaset çalışmalarım var, şurada konsere gideceğim' diye lafı çevirirdi. Bunların lafı çevirmekte, algıyı yönetmekte eline kimse su dökemez" ifadelerini kullandı.

"İSTANBUL'UN KAYNAKLARINI KENDİ EMELLERİ İÇİN KULLANMAYI BİLİRLER"

Mevcut İBB Başkanı’nı eleştiren Kurum, ‘’İstanbul'un kaynaklarını kendi emelleri için harcamayı bilirler. Boy boy reklam asıp 175 milyon TL harcamayı bilirler. Yol yürüdükleri il başkanlarını arkadan hançerlemeyi bilirler. Ablam dediği Akşener'i görse şimdi yolunu değiştirir. Çünkü bunların derdi yok. Kendi gelecekleri için yapmayacakları hiçbir iş yok.’’ şeklinde konuştu.  

"SIRTINIZI KİRLİ İTTİFAKLARA DAYARSANIZ HİÇ BİR İŞ YAPAMAZSINIZ"

CHP’li Büyükşehir yönetiminin 10 yıl sonra hatırlanacak tek bir projesi olmadığını ifade eden Kurum, ‘’Sırtınız kirli ittifaklara dayarsanız hiçbir iş yapamazsınız.’’ şeklinde konuştu. Hiçbir zaman algı ve reklamın tarafında olmayacaklarını söyleyen Kurum, ‘’Biz hiçbir zaman kirli pazarlıkların, iftiraların, dedikoduların tarafında olmayacağız. Biz hep millet için yapan, millet için üreten tarafta olacağız.’’ diyerek İstanbul’a hizmet edeceklerini söyledi. 

Hiçbir zaman algı ve reklamın tarafında olmayacaklarını söyleyen Kurum, ‘’Biz hiçbir zaman kirli pazarlıkların, iftiraların, dedikoduların tarafında olmayacağız. Biz hep millet için yapan, millet için üreten tarafta olacağız.’’ diyerek İstanbul’a hizmet edeceklerini söyledi.

"KÜÇÜKÇEKMECE CHP'NİN KİFAYETSİZ BELEDİYECİLİĞİNİN ELİNDE İNİM İNİM İNLİYOR"

CHP yönetiminin Küçükçekmece’ye hizmet etmediğini vurgulayan Kurum, ‘’Küçükçekmece bugün CHP’nin kifayetsiz belediyeciliğinin pençesinde inim inim inliyor. Şu 5 yıldır, ne Büyükşehir’in ne Küçükçekmece Belediyesinin sizlere en ufak bir hizmeti var mı? Yok.’’ dedi. Kurum, 1 Nisan’dan itibaren Küçükçekmece’de ulaşım, kentsel dönüşüm, çevre ve kadınlar ile ilgili projelerini sıraladı. 

CHP’lilerin algı ve sosyal medya belediyeciliği yaptığına dikkat çeken Kurum, ‘’31 Mart’tan sonra O ‘Eş Başkan’lığı bırakacak ve biri de dediğim gibi süresiz tatile gidecek.’’ sözleriyle konuşmasını tamamladı.

KAYNAK: DHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 10
  • Sami 1 ay önce Şikayet Et
    Murat Kurum DEF eğitimleri aldın mı?Millet açıklamanı istiyor.
    Cevapla
  • gökdereli 1 ay önce Şikayet Et
    Sayın kurum imamoğluyla uğraşmayın emeklinin gönlünü alın gerisi kolay seçimi belirleyecek olan en düşük maaş alan emeklidir.
    Cevapla
  • Gurbetçi 1 ay önce Şikayet Et
    Sen verme oy dayı, git İmamoğluna ver oyunu o maaşını yükseltir
    Cevapla
  • CCC 1 ay önce Şikayet Et
    Ulan ikide bir emekli maaşla tehdit etmeyi bırakın Ekoya daha öncede verdiniz ne geçti elinize yolda kalan otobüsleri ittirdiniz halâ akıllanmadınız PKK destekli Eko seni maaşa bağlayacağını sanıyorsun Mansur da EYT yi ben çözerim dedi milleti kandırdı kime veriyorsanız verin ulan akıllanmadıktan sonra.
    Cevapla
  • Manisali 1 ay önce Şikayet Et
    Murat kurumdan etkulen bizim mahallenin adayi haci aydin abi kendisi kazanirsa gazzenin sevinecegini soyledi
    Cevapla
  • +ekrem+ 1 ay önce Şikayet Et
    c h p demek vatan millet hayrına ne varsa aleni düşman milli güvenlik sorunu acil kapatılmalı yıllardır bu ülkeye verdiği zararı düşman bile vermedi
    Cevapla
  • İlyas Yılmaz 1 ay önce Şikayet Et
    İngiliz Balonu Tatilsever Ekrem seçim çalışması için esnaf gezisinde, esnaf ve oradaki vatandaşlar daha önce nerelerdeydin Ekrem bey, sen İstanbul'da doğru dürüst durmadın bile , bir daha sana kimseyi kandıramazsın diyerek Tatilci Ekrem'i yuhalayarak kovaladı, kesinlikle mağdur İstanbul'lu haklı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak