Akşener'den 'operasyon' itirafı: 30 yıldır böylesini görmedim

CHP ile ittifak masasından kalktıktan sonra trollerin hedef aldığı İYİ Parti'de Meral Akşener bir kez daha sitem dolu konuşma yaptı.

Akşener'den 'operasyon' itirafı: 30 yıldır böylesini görmedim
Akşener'den 'operasyon' itirafı: 30 yıldır böylesini görmedim
GİRİŞ 02.03.2024 20:59 GÜNCELLEME 02.03.2024 20:59
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım ve Etimesgut Belediye Başkan adayı Hilmi Özer ile Etimesgut Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

“PARTİMİZE OPERASYON ÇEKİLDİ”

Etimesgut'ta Hilmi Özer'in adaylığının ilan edilmesinden sonra İYİ Parti'ye siyasi operasyon çekildiğini savunan Akşener, şunları söyledi:

"Hilmi Başkandan bir zarar gören oldu mu bu şehirde, bu ilçede? Yok. Hilmi Başkanın aday gösterilmesi düşman kuvvet mi oluyor? Hayır. Bir partinin mensuplarından istifa etmek isteyen olabilir, saygım sonsuzdur. Beğenmez, son dakikada beğenmez ona da razıyım. ‘Eyvallah’ der, gider. Bakın ben 30 yıldır aktif politika yapıyorum. DYP’de politikaya başladım. ANAP-DYP kavgasında ben böyle bir böyle bir saygısızlık, bu kadar çirkin bir operasyon bir siyasi partiye yapıldığını görmedim.

Daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi’nde görev yaptım. Milliyetçi Hareket Partisi’nden çeşitli sebeplerle ayrıldık, İYİ Parti’yi kurduk. O günden beri biz Milliyetçi Hareket Partisi mensuplarına, genel başkanına saygısız tek bir söz etmedik.

Şimdi Cumhuriyet Halk Partisi ile de bir yol yürüdük. O yolun sonunda başaramadık. Bizim gözümüzle başaramadık, ucube sistemi değiştiremedik. Onun için bu seçimde İYİ Parti olarak milletimizin bize verdiği görevi yerine getirmek için hür ve müstakil yerel seçimlerde yola çıktık, yani tartıya çıktık. Siz bizi onaylarsanız yolumuza devam edeceğiz, onaylamazsanız da evimize döneceğiz.

Dolayısıyla anlatmaya çalıştığım şey şu; ya arkadaş bu nasıl bir Etimesgut’muş. Yani bu Etimesgut’ta neler var, neler; onu sorayım. Kimin ayağına taş attık, kimin cebine girenlerin ya da gireceklerin önüne geçtik? Ne yaptık biz de asla bir siyasi partide olmayacak bir saygısızlık, bir operasyon bizim partimize çekildi? Şimdi bunları yazdık bir kenara.”

KAYNAK: AA, DHA
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 9
  • Hakan 1 ay önce Şikayet Et
    Daha neler göreceksin neler dur bakalım. Sen İstanbul Ankara ve diğer birçok yerde teröristleri sevindirdin onlarla aynı safta mücadele ettin. Şehit ailelerini üzdünüz
    Cevapla
  • mucahid 1 ay önce Şikayet Et
    Meral apla herkes ettiğini çeker, yaptigin siyasetin karşılığını alıyorsun ,
    Cevapla
  • Bayram 1 ay önce Şikayet Et
    bay teyze ben sana hala güvenemiyorum eski ortaklarımın yanına dönebilirsin diye eskiden olduğu gibi
    Cevapla
  • AliT 1 ay önce Şikayet Et
    Sana operasyonu kardeşim diye sarıldığın adam çekiyor bu senin en iyi günlerin seçime kadar sesin soluğun kesilir
    Cevapla
  • Kul Ahmet 1 ay önce Şikayet Et
    İşte sen o kadar siyaseten omurgasız birisin.İlke yok,belli bir ideoloji yok her dalda her ipte oynarsan şimdi de böyle mızmızlanır durursun.Milliyetçi diye yola çıktın ne kadar milli düşman varsa hepsi ile kek partisi yaptın.Sen bir defa ne olduğunu açıklayamıyorsun kimse de anlamıyor. O yüzden ektiklerini biçiyorsun.Benim nazarımda nokta kadar değerin yok.Bazı şahıslara yazık oluyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım