Yeniden Refah Partisi, İstanbul adaylarını açıkladı

Yeniden Refah Partisi, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere katılacak İBB ve ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı.

GİRİŞ 03.03.2024 09:53 GÜNCELLEME 03.03.2024 10:16
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Yeniden Refah Partisi, İstanbul'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne katılacak İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) ve ilçe belediye başkan adaylarının tanıtımını yaptı.

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen tanıtım toplantısına, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan, İBB başkan adayı Mehmet Altınöz ve ilçe belediye başkan adayları katıldı.

Fatih Erbakan, burada yaptığı konuşmada,1 Nisan itibariyle İstanbul Büyükşehir Belediyesinde ahlaklı belediyecilik dönemini başlatacaklarını söyledi.

Partilerinin üye sayısının 31 Mart'a kadar 500 bini geçeceğini ve seçimlere üye sayısı bakımından Türkiye’nin en büyük 3'üncü partisi olarak gireceklerini ifade eden Erbakan, "Türkiye'nin en hızlı büyüyen siyasi partisi olarak 31 Mart'ta sandıkları patlatacağız. 1994'teki tarihi zaferimizden 30 yıl sonra 2024'te bir tarihi zafer yaşayacağız. 31 Mart'ta Yeniden Refah Partimizin yerel yönetimlerde iktidar olması 2 açıdan çok önemlidir. İlk olarak, ahlaklı ve milli görüş belediyeciliğiyle milletimizin yeniden buluşması ve rantçı, örgütçü, heykelci belediyecilikten usanan milletimizi kurtaracağız. İkinci önemi ise 31 Mart seçimlerinde Yeniden Refah Partimizin oy patlamasıyla 2028'de Yeniden Refah'ın iktidarının yolunu açacak ve oradan geliyor" dedi.

Erbakan, önce yerelden adil düzeni uygulamaya başlayacaklarını ve 1 Nisan'dan itibaren asgari ücretle çalışan belediye çalışanlarının maaşını 25 bin lira yapacaklarını kaydederek, ahlaklı belediyecilik dönemini İstanbul Büyükşehir Belediyesinde, İstanbul'un ilçe belediyelerinde ve tüm Türkiye'deki belediyelerde hep birlikte başlatacaklarını, aziz milletin derdine milli görüşle, Yeniden Refah Partisiyle derman olacaklarını dile getirdi.

ADAYLAR

Konuşmaların ardından partinin İBB adayı Mehmet Altınöz ve ilçe belediye başkan adayları tanıtıldı.

Buna göre, Adalar'da Faruk İlerisoy, Arnavutköy'de Abdülrezzak İlbeyi, Ataşehir'de Bülent Tüylü, Avcılar'da Mustafa Demirci, Bağcılar'da Faruk Bağcı, Bahçelievler'de Metin Türk, Bakırköy'de Salih Doğan, Başakşehir'de Kadir Karaca, Bayrampaşa'da Hakan Arabacı, Beşiktaş'ta Osman Toprak, Beykoz'da Mustafa Kazım Alpay, Beylikdüzü'nde Vehbi Orakcı, Beyoğlu'nda Zeynel Özmen, Büyükçekmece'de Yücel Sundur, Çatalca'da Ali Açıkgöz, Çekmeköy'de Yücel Evsen, Esenler'de Mahmut Okudan, Esenyurt'ta Ahmet Fatih Hatunoğlu, Eyüpsultan'da Lokman Çelik, Fatih'te Halit Özkarataşlıoğlu, Gaziosmanpaşa'da Neşe Fazlıoğlu, Güngören'de İsa Çetin, Kadıköy'de Levent Metin, Kağıthane'de Burhan Asaf Şafak, Kartal'da Nevzat Şavluk, Küçükçekmece'de Mehmet Yavan, Maltepe'de Küçükağa Hacıefendioğlu, Pendik'te Fahrettin Karakurt, Sancaktepe'de Cemil Cebir, Sarıyer'de İsmet Temel, Şile'de Necmettin Deniz, Silivri'de Ömer Hakverdi, Şişli'de Gülşen Kılınçer, Sultanbeyli'de Ömer Urgun, Sultangazi'de Yasin Kul, Tuzla'da İbrahim Gökay, Ümraniye'de Orçun Şekercioğlu, Üsküdar'da Turgut Sadıkoğlu ve Zeytinburnu'nda da Gökhan Kasap seçimde yarışacak.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 42
  • MİLLİ GÖRÜŞ 1 ay önce Şikayet Et
    Ben Milli görüş geleneğinden geliyorum ve Rahmetli Erbakan hocamdan aldığım derbiye ve siyaset ahlakıyla yedişdik Hocam Sağ olsaydı bunları evlatlıkdan ret ederdi 28 şubat da ne zorluklar cekildi hocamın iki gözü iki çeşme olduğunu hadırlamayan varmı şimdi bu 28 şubatcılara destek veriyorlar CHP ve DEM bana nekadar uzaksa SAADETve REFAH da okadar uzak SAYGILAR
    Cevapla
  • MİLLİ GÖRÜŞ 1 ay önce Şikayet Et
    Ben Milli görüş geleneğinden geliyorum ve Rahmetli Erbakan hocamdan aldığım derbiye ve siyaset ahlakıyla yedişdik Hocam Sağ olsaydı bunları evlatlıkdan ret ederdi 28 şubat da ne zorluklar cekildi hocamın iki gözü iki çeşme olduğunu hadırlamayan varmı şimdi bu 28 şubatcılara destek veriyorlar CHP ve DEM bana nekadar uzaksa SAADETve REFAH da okadar uzak SAYGILAR
    Cevapla
  • Gürsel 1 ay önce Şikayet Et
    Aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış ,yazık, Erbakan adına üzülüyorum.
    Cevapla
  • Tias 1 ay önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun size yazıklar olsun size
    Cevapla
  • Yusuf gürlek 1 ay önce Şikayet Et
    Biz yeniden refah partisi ni meclise taşımak için genel seçimde oy verdik ancak bunlar bu iyi niyetli ak partili seçmenin iyi niyetini kötüye kullandılar bu gün ise İstanbul'da cumhur ittifakının adayının kaybetmesi CHP adayı Ekrem İmamoğlu nün kazanması için calisiyolar yazıklar olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı
İYİ Parti'de seçim günü: Akşener veda konuşmasını yaptı