AK Partili Şen’den centilmenlik örneği! Yere düşen CHP bayrağını topladı

Yere düşen CHP bayrağını toplayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, "Centilmenliği göz ardı etmeden çalışmalarımızı yapıyoruz" dedi.

GİRİŞ 03.03.2024 13:45 GÜNCELLEME 03.03.2024 14:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Trabzon'da siyasi partilerin 31 Mart yerel seçimlerine yönelik çalışmaları sürüyor. Siyasi partiler, mitingler düzenleyip saha çalışmaları gerçekleştiriyor.

Arsin ilçesinde AK Parti Arsin Belediye Başkan Adayı İbrahim Küçük'ün esnaf ziyaretlerine eşlik eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, yere düşen CHP bayrağını topladı.

Şen, bu anları da "Seçimler her daim bir bayram havasında geçer. AK Parti ailesi olarak centilmenliği göz ardı etmeden çalışmalarımızı yapıyoruz. Herkesten de aynı duyarlı davranışı bekliyoruz" diyerek sosyal medyadan paylaştı.
 

KAYNAK: DHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Efendi olmak, nezaket nezahat sahibi olmak ayrı bir şey
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı