Destici'nin kaza yaptığı araç bu kez de yandı!

Amasya’nın Merzifon ilçesinde BBP lideri Destici'nin kazaya karışan makam aracını taşıyan çekici, yanarak kullanılmaz hale geldi.

GİRİŞ 06.03.2024 02:44 GÜNCELLEME 06.03.2024 02:44
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'nin dün kazaya karışan makam aracı, çekici ile olay yerinden kaldırıldı.

Aracı taşıyan Abdulsamet Cımbız yönetimindeki 60 ACM 572 plakalı çekici, seyir sırasında alev aldı. Motor bölümünde çıkan yangın, kısa sürede tüm aracı sardı. 

Sürücü Cımbız, çekiciden atlarken, olay yerine Suluova Belediyesi itfaiye ekipleri gönderildi. Yangın itfaiyenin müdahalesi ile söndürüldü. 

Yangında çekici kullanılamaz hale geldi, üstündeki makam aracı da zarar gördü. Çekici ile makam aracı incelenmek üzere otoparka çekilirken, yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 25
  • Ahmet 1 ay önce Şikayet Et
    Saman yolu tv dizi senaryolarıyla örtüşüyor. Allah C.C. şerlerinden emin eylesin.
    Cevapla
  • M. Y 1 ay önce Şikayet Et
    Çekiciye çarpan araç samsundan çevirmeden kaçıyor sürücü alkolu havza girişinde dur ihtarına uyumayıp 2 polise çarpıyor polislerde biri şehit(Vezirköprü lü) sonrasında Merzifon yakınlarında çekiciye çarpıyor tamamen garip ama tesadüf
    Cevapla
  • Ercan 58 1 ay önce Şikayet Et
    Aynı senaryo Muhsin başkana yapılanlarla birebir
    Cevapla
  • Adem 1 ay önce Şikayet Et
    Önce suikast planlandı sonra deliller yok edilmeye çalışıldı bu kadar basit en yakınındakilere dikkat etmeliler zor zamanlardayız
    Cevapla
  • Fikret 46 1 ay önce Şikayet Et
    delil kaybetme çabasında olanlar olabilir?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye Edanur tepkisi