Ve bunu da gördük: CHP, oy için seccade ve zikirmatik dağıtmaya başladı...

Yerel seçimlere çok az bir süre kalırken, CHP'nin İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, muhafazakar seçmenden oy alabilmek için seccade, zikirmatik ve Ramazan ayına özel takvim dağıtımına başladı.

GİRİŞ 06.03.2024 10:56 GÜNCELLEME 07.03.2024 10:02
Bu Habere 168 Yorum Yapılmış

CHP, yerel seçim öncesi İstanbul'da yeni stratejiye gitti.

Seçim çalışmalarını Eyüpsultan'da veren CHP'nin İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, muhafazakar seçmenden oy alabilmek için çalışmalarını hızlandırdı.

SECCADE DAĞITMAYA BAŞLADILAR

Ekrem İmamoğlu, Çekmeköy ilçesinde vatandaşlara seccade dağıtmaya başladı.

İmamoğlu, daha önce "Sizleri asla Allah'ın dini ve kitabıyla aldatmayacağım. Bu benim şeref ve namus sözümdür" demişti.

ONURSAL ADIGÜZEL, SEÇİM POŞETİNE ZİKİRMATİK EKLEDİ

CHP'nin Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel, vatandaşlara "Merhaba komşum" afişiyle zikirmatik ve Ramazan ayına özel takvim dağıtımına başladı.

İmamoğlu, AK Parti seçmenine seslenirken, "Bin defa kaybedeceğimi bilsem bile bir kez dahi inancımızı ve yüce dinimizi manipüle etmeyeceğim. Sizleri asla Allah'ın dini ve kitabıyla aldatmayacağım. Bu benim şeref ve namus sözümdür." ifadelerini kullanmıştı.

SECCADEYE AYAKKABILARIYLA BASMIŞLARDI

Geçtiğimiz yıl CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iftar sonrasında partililerle verdiği poz büyük tepki çekmişti. 

Kılıçdaroğlu ve CHP Düzce Milletvekili aday adayı Azade Ay iftar programı sonrasında özel bir görüşme gerçekleştirmiş ve görüşmede Canan Kaftancıoğlu da yer aldımıştı.

Görüşme sırasında Kılıçdaroğlu ve partililerin ayakkabılarıyla seccadeye basarak verdikleri poz büyük tepki çekti.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 168
  • Vatandaş a 1 ay önce Şikayet Et
    Onlarla yapılan ibadetlerden hayır gelir mi bilemedim. Çekin o kirli ellerinizi değerlerimizin üstünden !
    Cevapla
  • SELAM18 2 ay önce Şikayet Et
    Sizin ayaklarınızı bastığınız kirli seccadeler istemeyiz eksik olsun bu millet seccade halı cami mescit ihtiyaçlarını kendisi görür
    Cevapla
  • Yiğido SİVAS 2 ay önce Şikayet Et
    VATAN MİLLET İSLAM umurunda olmayan münafık MÜSLÜMAN ları AVLAMA PEŞİNDELER
    Cevapla
  • Kayı boylu 2 ay önce Şikayet Et
    Bu hadsizlik tir İSLAMA hakarettir İSLAMA VE MÜSLÜMANA düşman olan. Bir partinin MÜSLÜMANLARIN özeliyle alaya alması bu chp nin peşinde giderlerinde kesinlikle istemediyi bi durumdur.
    Cevapla
  • kemal BALCI 2 ay önce Şikayet Et
    Daha önce köşke özel günlerde kendilerince elit kesim davet edilir onlara kamyonetlerle taşınan viski şampanya kuruyemiş kaşar ve muz ikram edilirdi şimdi ise isteyen her vatandaş cumhurbaşkanlığı sarayı içindeki cami ve kütüphane hizmetlerinden 24 saat davetsiz ve serbest bir şekilde yararlanmakta
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bu soykırım değil de ne?Sorusunu soran sanatçının klibi dünyada ses getirdi
Anlaşma sağlandı! Alex de Souza yeniden Türkiye'de