Özgür Özel, kadınlar gününde kadın adayını hedef aldı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal’ı hedef aldı.

GİRİŞ 08.03.2024 18:59 GÜNCELLEME 08.03.2024 18:59
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, bir takım programlar için bugün sabah saatlerinde Eskişehir’e geldi.

'DEM'İ İÇERİ SOKMAM' SÖZLERİ RAHATSIZ ETTİ

Geçtiğimiz günlerde Afyonkarahisar Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç bütün siyasi partilere açık olacak" diyen CHP Afyonkarahisar Belediye Başkanı Adayı Burcu Köksal’ı hedef alan Özel, konuşmasının devamında şunları söyledi:

“Son günlerde maalesef CHP belediyeciliğinin en güçlü yanı eşitlik olduğu halde bazı çevreler bir seçim sırası, seçim konuşması sırasındaki bir ifadeyi tüm Cumhuriyet Halk Partili belediyelere mal etmek üzerinden bir çaba içindeler. Bu elimizde görmüş olduğunuz malumunuz aylardır hazırlanan ve bugün için imza altına alınması planlanan bir hazırlıktı. Bir kelimesi bile değişmedi. Ancak içinde toplumun tüm kesimlerinin belediye hizmetlerinden eşit yararlanması var. Buradan bir kez daha altını kalın kalın çizeriz, bugün olduğu için de mor şekilde altını çiziyoruz. Kalın bir mor kalemle çiziyoruz. Başta kadın, erkek, cinsiyet eşitliği olmak üzere Cumhuriyet Halk Partili belediyeler karşısındakinin etnik kökenine, mezhebine, siyasi tercihine ve cinsiyetine bakmaksızın eşit hizmet verirler. Bunu imza altına alan, taahhüt altına alan tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz.”

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • Butam 1 ay önce Şikayet Et
    En şerefliniz Burcu Hanımmış...
    Cevapla
  • nurı belcıka 1 ay önce Şikayet Et
    bırılerı bunlara cok gızlı bır sıvı enjekte edıyor yoksa bu ınsanların bu kadar saftırık konusması ımkansız
    Cevapla
  • bordo bereli 1 ay önce Şikayet Et
    o vatansever hanfendi terörü kastederek söylüyor özgür efendi. siyaseti bırak algı yapma.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Aciz eleman özgür özel , boş beleş işlerle uğraşan basit ekrem boş beleş bir parti chpkk. Hiç duymadım chp den adaylarından insana hizmet le ilgili projelerini, hep yalan dolan talan,ihanet.
    Cevapla
  • Karanlık Kamil 1 ay önce Şikayet Et
    Özgür Özel,anlamadığını kime anlatıyorsun? Kendi adayını neden kastı dışına çıkaranlar gibi konuşuyorsun? Burcu hanım,halka hizmet yok demiyor ki ! Belediye meclisinde üye yapmam diyor. Anlamaşsan anlatalım. Anlamamış ayağına yattığın daha yüksek ihtimal. Zira Afyon da kargalara sorduk. DEM,partili meclis üyesi olmayacak diye anlamışlar. 200 yıl yaşamış....Genç kargada aynısını söylüyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan'ı korkutan gelişme...Türkiye'yi durdurmak için rekor bütçe
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak