Kılıçdaroğlu'ndan Fatih Portakal'a "talimat" tepkisi: Alçak bir iftira

"DEM Parti'ye kapıyı kapattığını" söyleyen CHP'li Aday Burcu Köksal, partide krize neden olmuş; Fatih Portakal, Köksal'ın Kılıçdaroğlu'ndan talimat aldığını iddia etmişti. Kılıçdaroğlu, kendisi hakkındaki iddiaya çok sert tepki gösterdi.

GİRİŞ 08.03.2024 16:05 GÜNCELLEME 08.03.2024 16:06
Bu Habere 114 Yorum Yapılmış

CHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkanı Adayı Burcu Köksal'ın DEM Parti'ye kapıyı kapatmasının başlattığı krizin yankıları devam ediyor. 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Köksal'a tepki gösterdi. CHP'ye yakın medyada ise, Köksal'ın CHP'nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan talimat aldığını iddia edenler oldu.

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal.

Sözcü TV'de konuşan Fatih Portakal, "Bilinçli bir şekilde partisine zarar verdiğini düşünüyorum. Talimatı da bir şekilde eski ekipten aldığını düşünüyorum. Bunu kanıtlamam mümkün değil size" demişti. Portakal ayrıca, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e, "basiretsiz" diyerek, İBB Başkanı İmamoğlu'nun "duruşunu" örnek göstermişti. 

"SEVİYESİZLİK, TERBİYESİZLİK"

İddiaların muhatabı olan Kılıçdaroğlu, Portakal'a tepki gösterdi. Sosyal medyadan açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Had bilmez edepsizlere; Cumhuriyet Halk Partisi'nin mevcut Genel Başkanı'na basiretsiz demek; seviyesizliktir, terbiyesizliktir. Buna en başta ben müsaade etmem" dedi. 

İTTİFAKA DA MESAJ: KILIÇDAROĞLU DİKTİĞİ FİDANA KIYAR MI?

Millet İttifakı'nı kendisinin büyüttüğünü ve serpildiğini gururla izlediğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Kılıçdaroğlu hiç diktiği fidana kıyar mı? Koca bir çınar gibi gölgesinde serinlediği partisinin hiç kötülüğünü ister mi?" ifadelerini kullandı. 

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu.

"KEPAZELİK, ÇUKURLUK"

Kılıçdaroğlu, Portakal'ın kendisi hakkındaki iddiasına ise şöyle tepki gösterdi: 

"İspatlayamam ama' diyerek ağız dolusu iftira atmak bırak gazeteciliği, insanlık değildir. Kepazeliktir! Çukurluktur!

Bırak böyle talimat vermeyi, aklının ucundan geçiren, bir an dahi partisinin kötülüğünü isteyen bir Genel Başkan namerttir! Birilerine iyi görünmek için kin kusan ve ispatlayamayacağı iddiayı ortaya atan da namerttir!"

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 114
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    KK yı kendi adamları takmıyorki başkaları taksa. Onun devri geçti. Ha sahi onun devrindede onu takan yoktu.
    Cevapla
  • Emre 1 ay önce Şikayet Et
    Bunlara hala oy verenler bı düşünsün..İzmir başta..oy icraat yapana verilir terör destekcileriyle bir olana verilmez..
    Cevapla
  • SARÌYERLÌ 1 ay önce Şikayet Et
    Ya seni kim takıyor
    Cevapla
  • Mikail 1 ay önce Şikayet Et
    Çakal bu çakal imamoğluna çalışıyor
    Cevapla
  • böyle 1 ay önce Şikayet Et
    her şey çok güzel oluyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"