Erdoğan'dan sert sözler: Artık tahammül sınırlarını aşmıştır! 'One minute' hatırlatması...

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Üniversitesi'nin konferans salonunda düzenlenen İlim Yayma Vakfı 53. Olağan Genel Kurulu'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 09.03.2024 12:30 GÜNCELLEME 09.03.2024 13:22
Bu Habere 90 Yorum Yapılmış

7 Ekim'den beri Gazze'de yaşananların tahammül sınırlarını aştığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze ile ilgili eleştirilere tepki gösterirken, "Tayyip Erdoğan 15 sene evvel 'One minute' dediyse bugün de aynı yerde durmaktadır" dedi.

Erdoğan, İsrail yönetimini Hitler ve Mussolini'ye benzetirken, "İsrail yönetimi adını, günümüzün Nazileri olarak Hitlerin, Mussolini'nin modern dönemin canilerinin yanına eklemişlerdir" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Kimse bize Hamas için 'terör örgütü' ifadesini kullandıramaz" dedi

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde;

Sayın başkan, İlim Yayma Vakfı'nın kıymetli üyeleri sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. İlim Yayma Vakfı 53. Olağan Genel Kurulu münasebetiyle sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum.

Vakfımızın saygıdeğer yöneticilerine bu güzel buluşma için teşekkür ediyorum. Tüm vakıf mensuplarına şükranlarımı sunuyorum. 

Daha fazla gencimize ulaşacağız. Daha çok sayıda öğrencimize destek vereceğiz. 

İslam dünyası olarak bir Ramazan'ı daha karşılamaya hazırlanıyoruz. Mübarek Ramazan ayının tüm İslam alemi ve milletimiz için şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum. 

"YAŞANANLAR TAHAMMÜL SINIRLARINI AŞMIŞTIR"

7 Ekim'den beri Gazze'de yaşananlar tahammül sınırlarını aşmıştır. Soykırım politikası uygulanıyor. 32 binden fazla Filistinli şehit oldu. 2 milyon insan evlerini terk etmek zorunda bırakıldı. Gıda almak için sıra bekleyen masumların öldürüldüğü bir barbarlıkla karşı karşıyayız. 

7 Ekim'den bu yana yüreğimizi dağlayan utanç verici pek çok hadiseyle karşılaştık.

"ULUSLARARASI HUKUK ÖNÜNDE HESAP VERMELERİ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ"

Netanyahu ve gözünü kin bürümüş yönetimi, günümüzün Nazileri olarak isimlerini modern dönem canilerinin yanına ekletmişlerdir. Bu katliamcıların uluslararası hukuk önünde hesap vermeleri için elimizden geleni yapıyoruz.

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının ilk gününden itibaren tüm imkanlarımızı seferber ettik. Katıldığımız uluslararası toplantılarda Filistinlilerin sesi olduk. 

Bu hafta Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ı Ankara'da misafir ettik. 

'ONE MİNUTE' HATIRLATMASI: TAYYİP ERDOĞAN BUGÜN DE AYNI YERDE DİMDİK DURMAKTADIR

Gazze'deki katliamı unutturmayan ülkelerin başında biz varız.  Her kim hiçbir şey yapmıyorlar diyorsa, kul hakkına giriyorlardır. Aziz milletimize yönelik bir hakarettir. Tayyip Erdoğan 15 yıl önce katillerin yüzüne 'one minute' diyerek duruyorsa bu gün de aynı yerde dimdik durmaktadır. 

Bize haksızlık edenleri kendilerini sorgulamaya davet ediyorum.

21 yıl önce ABD'ye ilk yaptığım ziyarette bana Hamas'ı sordular, terör örgütü dediler. Hayır Hamas bir terör örgütü değil tam aksine direniş örgütü demiştim. O zaman başbakan değildim. Şimdi bize kalkıp da kimse Hamas için terör örgütü ifadesini kullandıramaz.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 90
  • 7500. 1 ay önce Şikayet Et
    Erdoğan Filistin meselesini yüzüne gözüne bulaştırdın, sıkıyorsa müdahale et.hadi ne duruyorsun. Her horoz kendi çöplüğünde ötermiş. Boş laflara karnımız tok. Söylemini eyleme geçiremiyorsun. Sayende bizler bir şey yapamamanın ıstırabını yaşıyoruz.
    Cevapla
  • Turgut Alp 1 ay önce Şikayet Et
    Seni atom bombası ile tehtid eden ABD İngiltere ab . Senin elinde mevcut bolmsyan güç siyasi akıl ile gidiyor arkamızda sağlam duracak bu konu ile ilgili kimse yok maalesef ümmet başsız Hamas asker istemiyor çünkü hava gücü yok
    Cevapla
  • Sonfatih 1 ay önce Şikayet Et
    Sadece kuru laftan ibaret Filistin söylemleri. İnsanlar açlıktan ölüyor ortada laftan başka bişey yok.
    Cevapla
  • Ahmet 1 ay önce Şikayet Et
    Reisim seni iktidar dan düşürmek için haksız yere her gün herşeye zam yapanlara ne zaman vanminit diyeceksiniz Allah aşkına artık aç gözünü bizi çıldırtmayın
    Cevapla
  • Mahmut 1 ay önce Şikayet Et
    Oda millete şikayetleniyor
    Cevapla
  • Fahri özcan 1 ay önce Şikayet Et
    Dört tarafı müslüman devletlerle çevrili bu siyonist israil ihtiyaçlarını nereden karṣılıyor mesela yemen gibi israile giden her ṣeyi engellmek gibi ṣeyler olamazmı
    Cevapla
  • Gaz Kokusu 1 ay önce Şikayet Et
    reisimiz sözünün eridir... Gazgardaşlara asla ihanet etmez...
    Cevapla
  • Yorgun 1 ay önce Şikayet Et
    Mesela. Ticarî ve diplomatik bağlarımızı koparabiliriz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...