AK Parti'den Yeniden Refah açıklaması: Bazı şeyler duyuyoruz...

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, yerel seçimlere ittifak yapmadan girme kararı alan Yeniden Refah Partisi hakkında açıklamalarda bulundu. Ala iddiaları net bir şekilde yalanladı.

GİRİŞ 09.03.2024 20:07 GÜNCELLEME 09.03.2024 20:35
Bu Habere 149 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, partisinin Kestel ilçe Belediye Başkan adayı Ferhat Erol'un Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen proje tanıtım toplantısına katıldı.

Toplantıya, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Recep Altepe, Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, milletvekilleri, ilçe başkanları, partililer ve vatandaşlar yoğun katılım sağladı.

Cumhur ittifakı olarak Ferhat Erol'u desteklediklerini söyleyen Ala, Cumhur İttifakı olarak Ferhat'ın yanında, arkasında durarak hem Bursa'ya hem de Kestel'e layık olan hizmetleri, gecemizi gündüzümüze katarak 'İşimiz gücümüz Türkiye, Bursa ve Kestel' diyerek gerçekleştireceğiz. Sandıkta öyle güçlü bir ses verelim ki Cumhur İttifakı olarak, sadece Bursa sadece Türkiye değil Balkanlar'dan da duysunlar" dedi.



YENİDEN REFAH PARTİSİ AÇIKLAMASI

Efkan Ala konuşmasının devamında, ''Cumhur İttifakı ülke menfaatini önceler, kendi menfaatini değil. Cumhur İttifakı, Türkiye'nin dünyada alacağı yeri önceler, kendi pozisyonunu değil. Onun için işte Cumhur İttifakı burada. Eminim ki çok iyi bir sesle sandıklardan gümbür gümbür bir sonuç çıkaracaksınız ve o ses her yerden duyulacak. O bakımdan o kafa karışıklıklarını netleştirelim. Buranın dışında Cumhur İttifakı yok. Yeniden Refah Partisi artık Cumhur İttifakı içerisinde değildir. Bunun böyle bilinmesi gerekir. Çünkü bazı kafaları karıştırmak isteyenlerin orada burada bazı şeyler söylediklerini duyuyorum. Bunun gerçekle alakası yoktur. İşte geçenlerde de söyledik, Cumhurbaşkanımız da söylüyor, bizler söylüyoruz. Buna gerek bile yok ama o kafa karıştırmak isteyenlerin fırsatlarını ellerinden alalım. Hangi partiye oy verirse versin bizim muhatabımız, çalışma sistemimiz, bütün vatandaşlarımızın oyunu almak için onlara ulaşmak, onların desteğini talep etmek, onların sandıkta Türkiye'yi güçlendirecek bir sonuç çıkarmalarını sağlamaktır. Biz 85 milyona hitap ediyoruz. Bizim hesabımız ufak tefek hesap değil, Türkiye'nin sesi gür çıksın istiyoruz. Türkiye'nin sesi Gazze için Karabağ için Bosna için Kosova için gür çıksın istiyoruz. Onun için de bu ülkeyi dünyanın en gelişmiş, en kalkınmış 10 ülkesi arasına sokmak boynumuzun borcudur. Bunun için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kestel’im ne istiyorsa biz de onu istiyoruz, diyerek proje tanıtım toplantısında konuşan Cumhur İttifakı AK Parti Kestel Belediye Başkan Adayı Ferhat Erol," Hacı Bayram Veli Hazretleri’nin de ifade ettiği gibi, insan, şehri inşa ederken, aslında, taşın toprağın arasında kendisini inşa eder. Gönülde her ne var ise, şehir olarak görünür. Gönlü taş olanın şehri taş, gönlü aşk ile dolu olanın şehri gülistan olur. Kestel’imizi, Yeni Türkiye Yüzyıl’ına, koşar adımlarla yaklaştıracak 2024-2029 Kestel’in Projeleri tanıtım toplantımıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Projelerimizi hazırlarken tek bir pusulamız oldu’ diyen Erol, Kestel’im ne istiyor? Çünkü, Kestel’im ne istiyorsa biz de onu istiyoruz. Çünkü Kestel'imizin isteği bizim görevimizdir diyoruz. Bu görev için de hazırız ve kararlıyız" dedi.
 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 149
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Babasının malını paylaşmayıp Reise koymuşlardı, şimdi karşısında yer alıyorlar
    Cevapla
  • başgan 1 ay önce Şikayet Et
    2019 da yeniden refah yüzünden eko kazandı. yrp aday çıkarmasa zaten almıştı Binali. yine aynı şeyi yapıyor. yüzde 2 oyu var. murat kurum u destekle. deprem olunca vebali yrp nin de boynuna olur.
    Cevapla
  • Fikirsiz fikri 1 ay önce Şikayet Et
    Bu adamın köstek siyasetini gördükçe rahmetli Erbakan hocanın 28 Şubatta alnından damlayan ter aklıma geliyor. Nasıl olurda bir insan atasına ecel terleri döktüren zihniyetin ekmeğine yağ sürecek davranışlarda bulunur? Hiç mi sevgisi yoktu rahmetlimin? Bir türlü hafsalam almıyor.
    Cevapla
  • Mapavrili 1 ay önce Şikayet Et
    Baba ata sevgisi olsa idi rahmetli hoca mezara konmadan kardeşleri ile mal kavgasına gitmezdi
    Cevapla
  • Dedem 1 ay önce Şikayet Et
    Gecikmiş ergen o koltuğa hiç yakismiyorsun,
    Cevapla
  • Dede 1 ay önce Şikayet Et
    Babasinin yerini alacak ama onunkadar akıllı değil purujeleri ney okonomiyi nasıl ayaha kaldıracak ben adayım demekle olmaz tercube yok pişmemiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Altaylı’dan 1 Mayıs'taki provokasyona tepki çeken yorum!
Dua, Arapça ve araba... Ali Erbaş'tan iddialara ilişkin açıklama!