Elini sıkmadı ortalık karıştı! CHP'li adayla İYİ Partili aday birbirine girdi

Bodrum’da CHP Muğla Büyükşehir Başkan Adayı Ahmet Aras ile İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan adayı Raşit Emir Süer birbirine girdi.

GİRİŞ 09.03.2024 18:27 GÜNCELLEME 09.03.2024 18:27
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Bodrum’da düzenlenen 5’inci Acı Ot Festivali açılışının ardından bölgede esnaf ziyaretinde bulunan Bodrum Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, İYİ Parti heyeti ile karşılaştı.

ORTAM BİR ANDA GERİLDİ: SİZİN MİLLETE YAPTIKLARINIZDAN DOLAYI BURADAYIM

İYİ Parti Genel Başkan yardımcısı Muğla Büyükşehir Adayı Metin Ergun, İYİ Parti Bodrum adayı Raşit Emir Süer ve diğer İYİ partililerin bulunduğu heyetle selamlaşan Aras'a elini uzatmayan Süer'in söylemleri bir anda ortamı gerginleştirdi. İşletme önünde Ahmet Aras'ın elini sıkmayan Süer, "Ben sizle tokalaşmayacağım, sizin bu millete yaptıklarınızdan dolayı ben buradayım. Bu millete verdiğin sözü tutacaksın. Bu milletin hakkını yedirtmeyeceksin” dedi.



Bunun üzerine Bodrum Belediye Başkanı, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Aras bu tür provokasyonla gelmeyeceğini ifade ederek, "Lütfen saygılı ol ben Bodrum Belediye Başkanıyım. Senin provokasyonlarına gelecek bir adam değilim. Biz bu memleketin çocuğuyuz. Vatanımızı milletimizi seven insanlarız. Bu milletin hakimi var savcısı var. Bana AK Parti ağızıyla konuşma” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Metin Ergun’a seslenen Aras, "AK Parti'den, İYİ Parti'ye aday mı çıkardınız" şeklinde konuşarak, “Bize AK Parti ağzıyla konuşuyor arkadaş. Bu siyaset dilinin Bodrum’da yeri yoktur. Biz burada AK Parti ile İYİ Parti ile her zaman saygı içerisinde yarışıyoruz” dedi.

Çevredekilerin müdahalesiyle sakinleştirilen başkan adayları ziyaretlerine kaldığı yerden devam etti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 38
  • SELO 1 ay önce Şikayet Et
    Yılarca bu ülkenin kanını emenlerle yan yana duranların CHP ye söyleyecek lafı olamaz.Dünyanın başka hiçbir ülkesinde görülmemiş bişey.MUHALEFETE MUHALEFET EDENLER KİME ÇALIŞIYORLAR DERSİNİZ ????
    Cevapla
  • 6934 1 ay önce Şikayet Et
    Ülkeye nasıl hizmet edebiliriz derdinde değiller tartışma da bile AKP diyorlar kafayı Ak partiyle bozmuşlar
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    bu iyi Parti'nin adayı iyi bir adam halktan halkın sesini biliyor
    Cevapla
  • temel 1 ay önce Şikayet Et
    bunlar kanka degil mi id bu masa cok saglam yillarca devam edecek dedi secim gunu kavga cikti bunlar bir hat olmaz
    Cevapla
  • Aslı gibi. 1 ay önce Şikayet Et
    Bu iyi partileri bilmesek sütten çıkmış ak kaşık sanırız..chp dem partisin ortağı iyi parti fetöcülerin ortağı..Al birini vur ötekine..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Kız kardeşiyle ayrı düşen küçük Kerem'in duygulandığı anlar yürekleri dağladı...