DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan: Türkiye'nin SİHA'lara ihtiyacı yok!

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Bitlis'te partisinin düzenlediği Halk Buluşması etkinliğine katıldı. Gündemine SİHA'ları alan Bakırhan, "Bu ülkenin İHA'lara, SİHA'lara ihtiyacı yok." ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 12.03.2024 07:40 GÜNCELLEME 12.03.2024 09:11
Bu Habere 365 Yorum Yapılmış

Dem Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Bitlis'te partisinin düzenlediği Halk Buluşması'nda, Türkiye'nin silahlı insansız hava araçlarına (İHA) ihtiyacı olmadığını savundu.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Bitlis ve Muş'ta partisinin düzenlediği Halk Buluşması etkinliklerine katıldı. Seçim çalışmaları kapsamında Bitlis'in Ahlat ilçesine gelen Bakırhan, beraberindeki partililerle Seçim Koordinasyon Merkezi'ne kadar yürüdü.

"BU ÜLKENİN SİHA'LARA İHTİYACI YOK"

DEM Partili Tuncer Bakırhan konuşmasında, "Bu ülkenin İHA'lara, SİHA'lara ihtiyacı yok." ifadelerini kullandı.

Bakırhan, yaptığı açıklamanın devamında şunları söyledi:

"Tanka topa para var, İHA'lara SİHA'lara var, Rojava'da halkın üzerine yağan bombaya para var ama emekliye para yok. Bu halkın tanka-topa ihtiyacı yok, onurlu bir iş, aş ve onurlu bir barışa ihtiyacı var."

KAYNAK: AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 365
  • Önce Vatan 1 ay önce Şikayet Et
    Bu zavallı tayfa batının tezgahlarında satılık birer mal olduklarından,onun bunun tetikçileri olduklarından,Bu vatanın öz evlatları sahipleri Kürt milletinin çocuklarının kanından beslendiklerinden;VATAN,ULUS,BAĞIMSIZLIK,BAYRAK,MUKADDESAT nedir bilmezler! "ÖNCE VATAN"
    Cevapla
  • Adam 1 ay önce Şikayet Et
    Adam doğru söylüyor Düşman içimizde...Bizzat kendi gibiler...
    Cevapla
  • Şems 1 ay önce Şikayet Et
    İnlerinden çıkamadıkları için İHA ve Siha ya karşılar. Çek Beyaz bayrağı teslim ol . O zaman SİHA ya gerek kalmaz. Ürettiklerimizi başka ülkelere satarız.
    Cevapla
  • Arif 1 ay önce Şikayet Et
    Dağdaki itlere tırlar ile Silah verilirken bu tepkiyi duymadım, topunuzun kökü kurusun
    Cevapla
  • Gültepeli bjk 1 ay önce Şikayet Et
    Bitane İHA siha kandile imralıya düşmezmi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsada rekor: 10 bin puan aşıldı!
Deprem uzmanlarından Hakkari uyarısı: Aktif fay tespit edildi