DEM Parti'de ilginç karar! Belediye Başkan adayı fotoğraf yüzünden ihraç edildi

DEM Parti'den Batman Belediye Eş Başkan Adayı gösterilen Mehdi Öztüzün, bir futbol maçında protokol tribününde yer alan HÜDA PAR Batman adayı Serkan Ramanlı ile aynı fotoğraf karesinde yer aldığı gerekçesiyle partisinden ihraç edildi.

DEM Parti'de ilginç karar! Belediye Başkan adayı fotoğraf yüzünden ihraç edildi
DEM Parti'de ilginç karar! Belediye Başkan adayı fotoğraf yüzünden ihraç edildi
GİRİŞ 12.03.2024 23:57 GÜNCELLEME 12.03.2024 23:57
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Batman’da 25 Şubat’ta Batman Petrolspor ile Anadolu Üniversitesi arasında oynanan futbol müsabakasında maçı taraftarlar arasında HÜDA PAR Batman Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı ile birlikte izlediği sırada yan yana fotoğrafı çıkan DEM Adayı Mehdi Öztüzün ile ilgili parti içerisinde çıkan rahatsızlığın ardından partiden ilginç bir adım geldi.

'HALKIMIZDA BÜYÜK TEPKİ VE İNFİALE NEDEN OLMUŞTUR'

DEM Parti'den yapılan açıklamada, "Dün bir futbol karşılaşmasında yaşanan durum, halkımızda ve değerli ailelerimizde büyük bir tepkiye ve infiale neden olmuştur. Öncelikle tüm halkımızı ve değer ailelerimizi yaşananlar karşısında sükunete çağırıyoruz. Söz konusu durum, partimizin ilgili kurullarınca incelenmekte olup, geniş değerlendirme daha sonra yapılacaktır" denilmişti.

'AÇIKLAMA YAPILMAYACAKSA BEN YAPMAK ZORUNDA KALACAĞIM'

25 Şubat’tan bu yana partiden açıklama yapılmaması üzerine Mehdi Öztüzün, 9 Mart tarihinde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Halkımızın bilgilendirilmesi gerekir, açıklama yapılmayacaksa ben yapmak zorunda kalacağım” dedi.

Partiden açıklama gelmemesi üzerine dün sosyal medya hesabından tekrar açıklama yapan Öztüzün, kasıtlı bir şekilde hedef gösterildiğini savundu.

“Mehdi Öztüzün ile partimiz ve kurumlarımız ile herhangi bir bağı ve ilişkisi kalmamıştır”
Bugün DEM Parti’ye yakın bazı sivil toplum kuruluşlarından oluşan "Batman Kurumlar Koordinasyonu” adı verilen oluşum ile toplanan DEM Parti Yönetimi toplantı sonrası açıklama yaptı.

HÜDA PARLI ADAYLA FOTOĞRAFI NEDENİYLE İHRAÇ EDİLDİ

Açıklamada, “Yurtsever halkımız ve demokratik kurumlarımızın olağanüstü çağrısı üzerine yapılan de şu karara varmıştır; Halkımız ve partimiz açısından önemli bir seçim sürecinin içindeyiz. Partimiz bu sürece hazırlanırken 31 Mart Yerel Seçimlerinde Belediye Eşbaşkan adaylarımızın halk oylamasıyla seçileceğini kamuoyuna açıklamış ve adaylarımız büyük bir şeffaflıkla halk tarafından belirlenmiştir. Gelinen aşamada partimize, yurtseverlik kültürümüze ve kadın iradesine karşı tutumu nedeniyle Mehdi Öztüzün ile partimiz ve kurumlarımız ile herhangi bir bağı ve ilişkisi kalmamıştır. Öztüzün’ün belediye eşbaşkan adayımız olmadığını kamuoyuna duyuruyoruz" ifadelerine yer verildi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Valla yüzünüzü kara ediyorsunuz.İnfial falan olmamış,çünkü kafstasçılığınızı nasıl örteceksiniz Siz karaktersizler ve asaleti olmayan sizler,biz asil kürtlerin temslcisi olamasınız.
    Cevapla
  • Mizah 1 ay önce Şikayet Et
    Bunlar demokrat mıydı ? Ağlarken öyle diyorlar da.
    Cevapla
  • EV SAHİBİ 1 ay önce Şikayet Et
    tam bir faşistlik örneği.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Olan birde halkımıza büyük acılar çektirmiş diye başkasını gösteriyorlar.Bu ne aymazlık,sizin düşüncenizden olmayana doğuda yapmadığınız zulüm kalmadı.Binlerce insan katlettiniz.Birde kendilerini ak kaşık gösteriyorlar.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Bunlar, kandan ve kargaşadan beslenen vampirler. Demokrasi, insan hakları, özgürlük, hak-hukuk söylemleri hepsi yalan. Bu insani değeri kavramları birer maske olarak kullanmayı, iplerini ellerinde tutan Amerika'dan öğrenmişlerdir. Görevleri Amerikanın emperyal emellerine hizmet etmektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri