Özgür Özel, Tunç Soyer ve Cemil Tugay ilk kez bir arada

CHP lideri Özgür Özel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay, İzmir İş Dünyası Buluşmasında bir araya geldi.

Özgür Özel, Tunç Soyer ve Cemil Tugay ilk kez bir arada
Özgür Özel, Tunç Soyer ve Cemil Tugay ilk kez bir arada
GİRİŞ 13.03.2024 11:23 GÜNCELLEME 13.03.2024 11:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir İş Dünyası Buluşması'nda yaptığı konuşmada, "Belediye başkan adaylarını belirlerken memnuniyet anketi yaparız. İzmir'de seçmenin notu kırıktır. Buradaki belediye başkanları başka yere yollasak çok memnun olunan hizmetler anlatılır ama İzmir'de beklentiler yüksek. Bizim İzmir'de aday gösterdiğimiz, göstermediğimiz tüm adaylarımız, partimizi hiç utandırmamış, sıkıntıya sokamamış ve bundan sonraki, dönemler için çok umutlu olduğumuz arkadaşlarımız" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Ticaret Odası (İZTO), Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO), İzmir Ticaret Borsası (İTB) iş birliği ile düzenlenen 'İzmir İş Dünyası Buluşması'na katıldı. Toplantıya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ve İlçe Belediye başkan ile adayları katıldı.

Toplantıda konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "İş dünyasından isimler tarafından yapılan tüm konuşmalarda iş birliği, eşgüdüm var. Ben nereye geldiysem ortak akılla yürütülen meslek örgütleri ile geldim. İzmir'de iş dünyası ile birlikteyiz. Bundan sonraki süreçte ekonominin nasıl yönetilmesi gerektiğinden ve yapılacaklardan en fazla etkilenecek olanlardanız. İzmir, 101 yıl önce İktisat Kongresi'ne ev sahipliği yaptı. Bu seçimi kimin kazanacağını düşünürken rotaya karar veriyorsunuz. Atatürk'ün annesini ağırlayan İzmir, tek adamın ne olduğunu, güçlü bir parlamento kuran, güçler ayrılığı kuranın, cumhuriyeti kuranın kim ve ne olduğunu bildiği için CHP'den vazgeçmiyor. Mesele bu kadar basittir ve nettir. Hatay'ı da teslim alamayacaklar, İzmir zaten hiç teslim olmadı. 'Oy vermezseniz olmaz' diyor. 'İzmir bizden değil' denilerek geri bırakılmaya çalışılıyor. Belediye başkan adaylarını belirlerken memnuniyet anketi yaparız. İzmir'de seçmenin notu kırıktır. Buradaki belediye başkanları başka yere yollasak çok memnun olunan hizmetler anlatılır ama İzmir'de beklentiler yüksek. Bizim İzmir'de aday gösterdiğimiz, göstermediğimiz tüm adaylarımız, partimizi hiç utandırmamış, sıkıntıya sokamamış ve bundan sonraki, dönemler için çok umutlu olduğumuz arkadaşlarımız" dedi.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Kahrol CHPKK.... 1 ay önce Şikayet Et
    bunlara firsat verme Allahim...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri