CHP'li Mehmet Sevigen'den CHP için zehir zemberek açıklamalar

CHP yönetimini eleştiren eski Devlet Bakanı CHP'li Mehmet Sevigen, "CHP, 3 başlı olmuş, ne olduğu belli değil, Dallas gibi olmuşuz, kimin eli kimin cebinde belli değil. Bütün eleştirilerim de bunlar içindir" dedi.

GİRİŞ 13.03.2024 14:45 GÜNCELLEME 13.03.2024 16:36
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Eski Devlet Bakanı CHP'li Mehmet Sevigen, Breaking News Turkey’den Kevser Yıldırım’a yaptığı açıklamada, seçime az bir süre kala partisinin yöneticilerini eleştirdi. CHP'nin kurumsal kimliğini asla eleştirmediğini belirten Sevigen, CHP'nin yöneticilerini hedef aldı. Sevigen, tüm muhalefet partileri için de, "Muhalefetin bu kadar boşluk olduğu bir dönem daha önce hiç gelmedi" yorumunu yaptı.

"BU YÖNETİCİLER BECERİKSİZ"

CHP'yi değil CHP'nin yeni yöneticilerini eleştirdiğini ifade eden Sevigen, "Türkiye bir seçime gidiyor ancak yerel seçim mi, genel seçim mi bunun farkında değiller. Ülkede bu kadar sorun varken, emeklilerin durumu, ekonominin durumu yangın yeriyken muhalefet partisinin büyüyememesi, bu yöneticilerin beceriksizliğinden kaynaklanıyor. Ben hep bunu eleştiriyorum. Muhalefetin bu kadar boşluk olduğu bir dönem daha önce hiç gelmedi. Sadece CHP değil, İYİ Parti gibi diğer partilerden de bahsediyorum. Hepsini bir kefenin içine koyuyorum. Ben yöneticilerini eleştiriyorum, kurumların ayakta kalması lazım. Kurumlar yok olduğu zaman diktatörlük olur. Bu bakımdan CHP'nin bu yöneticilerinin çürüdüğünü, çürüttüğünü, gündemi saptırdıklarını, hırslarının akıllarının önüne geçtiğini düşünüyorum. Partinin kurumsal kimliğini eleştirmiyorum" diye konuştu.

"VARSA YOKSA İSTANBUL..."

Türkiye'de bir seçim havasının olmadığına ve insanların geçim derdinde olduğu dikkat çeken Sevigen, "Emekliler, dar gelirliler konuşulmuyor. Bir bahane buluyorlar. Biz zaten birbirimizi yiyoruz. Özgür Bey, Kemal Bey ve Ekrem Bey... CHP, 3 başlı olmuş, ne olduğu belli değil, Dallas gibi olmuşuz, kimin eli kimin cebinde belli değil. Bütün eleştirilerim de bunlar içindir. Ciddi bir muhalefet partisinin olmasını istiyorum, o zaman iktidar da kendisine çeki düzen verir. İktidar, almış başını gidiyor. Eğer muhalefet bu seçimlerde ciddi bir kazanım sağlarsa iktidar da kendisine çeki düzen verir. Şehirlere baktığımız zaman sanki İstanbul'dan başka bir yerde seçim yokmuş gibi bir hava var. Varsa yoksa İstanbul... Türkiye, sadece İstanbul'dan ibaret değil, bu da insanları üzüyor" dedi.

"ÇÜRÜME KEMAL BEYDEN BAŞLADI"

Bu seçimlerden sonra Türkiye'nin başka bir atmosfere gireceğini de ifade eden Mehmet Sevigen, "Çünkü 4 yıl hiçbir şey konuşmayacağız. Bir anayasa değişikliği olacak. Tayyip bey anayasayı değiştirmek için diğer partilerden büyük bir yardım olacak. Onları parlamentoya kim taşıdı? CHP taşıdı, başında da Kemal Bey vardı. Yani çürüme Kemal beyden başladı, sonra Ekrem Beyden ve Özgür Beyden devam etti" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: BREAKİNG NEWS TURKEY- KEVSER YILDIRIM
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 22
  • Şems 1 ay önce Şikayet Et
    Senin elin kimin cebinde?
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Denize düşen yılan sarılır. İlahi adalet bakalım ne gösterecek.
    Cevapla
  • Hytrevgfd 1 ay önce Şikayet Et
    RÜŞVET HARAM RÜŞVET HERKESe HARAM
    Cevapla
  • Muhsin 1 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN ADALETİNİ İSTERİZ ALLAHIN RAHMETİNİ BEREKETİNİ FAZLINI KEREMİNİ İHSANINI İKRAMINI LUTFUNU NURUNU RIZKIMIZI MAĞFİRETİNİ MERHAMETİNİ RIZASINI SEVGİSİNİ HOŞNUTLUĞUNU Ve DOSTLUĞUNU KAZANMAK İSTERİZ ALLAHIN HUZURUNDA OLMAK İSTERİZ ALLAHA KAVUŞMAK İSTERİZ.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    çok haklı bu adami çok doğru buluyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli yetkiliden akılalmaz sözler! Fırsat verilse Harvard'ı bombalayacak
'Ekrem İmamoğlu'na karşı Özgür Özel mi öne çıkartılıyor?'