FETÖ'cü firariler Almanya'da toplandı!

FETÖ firarisi sözde gazeteciler, Almanya’da davet verip bağış topladılar. 4 bin 642 kişinin bağış yaptığı davette binlerce Euro toplandı.

FETÖ'cü firariler Almanya'da toplandı!
FETÖ'cü firariler Almanya'da toplandı!
GİRİŞ 14.03.2024 21:06 GÜNCELLEME 14.03.2024 21:07
Bu Habere 218 Yorum Yapılmış

15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında Türkiye’den firar eden sözde gazeteciler, yurtdışında bir araya gelerek bir dernek kurdular. Bu derneğe bağlı bir haber sitesi açarak Türkiye aleyhinde haberler yapıp, ülkemizi yurtdışında kötü göstermeyi amaçlıyorlar. 

Yaptıkları haberler ile ülkemize ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı sürekli iftira ve karalama kampanyası gerçekleştiren FETÖ'cüler, derneklerine yardım adı altında binlerce Euro bağış topluyorlar. Haber sitesinin başında ise FETÖ'nün kapatılan Taraf ve Bugün gazetelerinde çalışan Mustafa Kılıç bulunuyor.

ALMANYA'DA BİR ARAYA GELDİLER!

Hain darbe girişimi başarısız olduktan sonra farklı farklı ülkelere firar eden sözde gazeteciler Almanya'nın Frankfurt şehrinde bir araya geldi.

2 Mart tarihinde “Medya tanıtım ve dayanışma buluşması” adı altında Almanya'da bir araya gelen FETÖ'cüler, 140 bin Euro bağış topladılar.

Almanya'da gerçekleştirilen bu davete firari FETÖ'cü isimlerden Kerim Balcı, Cevheri Güven, Erkam Tufan Avtav, Abdullah Abdulkadiroğlu, Nurullah Albayrak ve Bedrettin Uğur bizzat Frankfurt'a gelirken, 

Abdülhamit Bilici, Adem Yavuz Arslan ve Metin Yıkar Amerika'dan,

Tarık Toros, Mehmet Özdemir ve Necdet Çelik İngiltere'den,

Bülent Korucu, Levent Kenez ve Bülent Ceyhan Stockholm'den,

Kemal Gülen ise Kanada'dan geceye bağlandı.

Açmış oldukları ve merkezi Almanya'nın Frankfurt şehrinde olan bu dernek ile, kendi sempatizanlarından bağış toplayan FETÖ'cüler “Birlikte daha güçlüyüz! Her el bir umut, her destek bir gelecek" sloganı ile kampanyalarını yürütüyorlar. 

4642 KİŞİ DESTEK VERDİ!

Almanya'nın Frankfurt şehrinde bir araya gelen FETÖ'cü isimler, düzenledikleri sözde medya buluşmasında, 4642 kişiden bir seferliğe mahsus 138 bin Euro toplarken, her ay düzenli bir şekilde 28 bin Euro toplayacaklarına dair taahhüt aldılar.

Bağış topladıkları derneğin internet sitesinde, "Kişisel destek paketi, aile destek paketi, güçlü destek, altın destek, platin destek ve esnek destek grupları olarak ayrılan paketlerin alt limitini 357 TL olarak belirledikleri öğrenilirken, platin destek adını verdikleri paketin ise 32 Bin TL olarak gözüktüğü öğrenildi. Daha fazla bağış yapmak isteyen destekçilerine ise esnek destek paketi grubuna yönlendirdikleri öğrenildi.

 

KAYNAK: HABER7
Emir Yücel Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Emir Yücel

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversiteyi ise Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde tamamladı. 2021 yılında Sabah Gazetesi'nde Gazetecilik mesleğine başladı. Pek çok habere ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com'da "Özel Haberler Editörü" olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 218
  • Tkn 1 ay önce Şikayet Et
    Fetöşün dünyayı getirdiği hal, dilencilik. Allah bunlara fırsat vermesin, nasıl bilirse öyle yapsın. Tüm ortaklarınıda kurdukları tuzaklarda boğsun.
    Cevapla
  • Halid 1 ay önce Şikayet Et
    Bizim mit bu paraya çöksün. Onların paraları canlarından daha önemli.
    Cevapla
  • TURKIYEM 1 ay önce Şikayet Et
    Bunlar munafik olarak kefir topraklarında geberecekler INSAALLAH
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    bunların hepsi okyanusun dibine yosun olsunlar kurutulsunlar çok iyi biliyorum hukumetimize küfür edenleri vatan ahını bunlar qavur topraklarında yaşarlar destekcileride yurdumuzda sezsiz sedasız yasiyorlar
    Cevapla
  • Ali Çelik 1 ay önce Şikayet Et
    Devlet YETKİLİLERİNE sesleniyorum acilen bütün cemaatler kapatılsın herkes millete din satıyor bu ne rezalettir fetö hala aktif bir şekilde durmak yok yola devam ediyor kılıf değiştirerek cemaat ismi değiştirerek... Çok dikkat edin bunlar meclisteki ve dağdaki piyonlar dan kat be kat tehlikeli en önemli silahları asla sır vermemek ve 3 maymunu çok iyi oynamak... MİT ACİL GÖREV BAŞINA....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ünlü maden suyunda bakteri tespit edildi! 2 milyon şişe imha edildi
Fenerbahçe-Beşiktaş! Muhtemel 11'ler